Yardım Genel kamera yansıma sorunu hakkında önerim

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
Arkadaşlar malum bir çok kullanıcı bunu yaşıyoruz ben bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Kamera çekirdek sürücüsüyle alakalı bir problem var bana kalırsa herkes Xiaomi hizmet geri bildirim uygulamasından örnek fotolarla geribildirimde bulunursa bence dikkate alırlar .

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Arkadaşlar malum bir çok kullanıcı bunu yaşıyoruz ben bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Kamera çekirdek sürücüsüyle alakalı bir problem var bana kalırsa herkes Xiaomi hizmet geri bildirim uygulamasından örnek fotolarla geribildirimde bulunursa bence dikkate alırlar .
Maalesef sorun yazılımsal değil hocam. Yinede sizin için geri bildirimde bulunacağım.
Mi 9 cihazına bakıldığında safir kristal lens camı sayesinde ışığı çok daha az yansıtıyor ve fotoğraflarda yansıma çok daha az oluyor. Bir diğer örnek huawei, leica ile yaptığı iş birliği sayesinde amiral gemisi huawei modellerinin lens camını leica üretiyor. Tabi leica gibi bir markanın elinden çıkan camlarda fotoğraflardaki yansımayı sıfıra indiriyor.

Oyla:

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef sorun yazılımsal değil hocam. Yinede sizin için geri bildirimde bulunacağım.
Mi 9 cihazına bakıldığında safir kristal lens camı sayesinde ışığı çok daha az yansıtıyor ve fotoğraflarda yansıma çok daha az oluyor. Bir diğer örnek huawei, leica ile yaptığı iş birliği sayesinde amiral gemisi huawei modellerinin lens camını leica üretiyor. Tabi leica gibi bir markanın elinden çıkan camlarda fotoğraflardaki yansımayı sıfıra indiriyor.
Peki dostum bu sorunu bir çok marka kullanmama rağmen sadece xiaomide yaşamam? Ve hem ön hem arka kameranın 1 ay sonra aynı anda sorun yapması ? Bence kesinlikle yazılımsal

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Geçmiş olsun. Forumda daha once duymadim bu sorunu yaşayan. Cihazla alakalı sorun olabilir hocam.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Aslında bayağı fazla sorunu yaşayan sayısı
Ben ilk defa gördüm hocam aylardir forumdayim. Bayagi sorun denilen kameradan galeriye geçiş ya da rom yuklerden olmamasi gibi durumlar var. :) ama oyle diyorsanız oyledir.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Geçmiş olsun. Forumda daha once duymadim bu sorunu yaşayan. Cihazla alakalı sorun olabilir hocam.
Mi 9 kullanıcısı olduğunuz için bu sorunla karşılaşmamanız gayet normal hocam. angel~~
(6 elementli lens sayesinde kamera yansımasının önüne geçilse de, yumuşak fotoğraflara sebep oluyor.
İyi ışıkta karşılaştırma:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Düşük ışıkta karşılaştırma:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Mi a2 cihazımda yaşamazken rn8 cihazımda bunu bende yaşıyorum. Sanırım redmi serilerinde kullanılan parçaların mahiyetine pek dikkat edilmiyor.

Oyla:

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung sensörlerle alakalı bir durum da olabilir tabii

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Samsung sensörlerle alakalı bir durum da olabilir tabii
Hayır hocam. Sensörle alakalı bir durum değil. Sensör, üzerine düşen görüntüyü olduğu gibi telefon arabirimine aktarır. Mi9t ve redmi note 7 cihazlarla yaptığım raw formatlı çekimlerde bu durumları gördüm. İki cihazdada 10 resimden birisinde karşıma çıktı. Büyütülcek bir konu olduğunu düşünmüyorum şahsen angel~~

Oyla:
Üst Alt