Yardım Genel Doğrulama (Onay) SMS Sorunu

Bozkurt427

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 Pro 64 GB
Meslek
Memur
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6
Telefon Modeli
RedMi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar herkese selamlar, foruma yeni üyeyim Mi 8 pro kullanıcısıyım. Benim sorunum mobil uygulamalarda yaşadığım SMS Sorunu. Örneğin mobil bankacılık uygulamalarına girişte SMS ile gönderilen doğrulama kodları veya 3d güvenlikli ödeme kodları gibi..bu smsler bana gelmiyor çoğu zaman bu nedenle uygulamalara giriş yapamıyorum.gelse bile çok geç geliyor.bu konuda bilgisi olan bu sorunu yaşayan ve çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

yusufmercan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Yurtdışı redmi 8 pro vardı bndede bu şekilde oluyordu 4g açıkken sorun olmuyordu sadece 3g açıkken yaşıyordum bu sorunu şuan yurtiçi garantili redmi8 kullnıyorum böyle bi sıkıntım yok

Oyla:

Bozkurt427

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 Pro 64 GB
Meslek
Memur
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim 3-4 G farketmiyor hocam, operatörle görüştüm telefonda sorun olabileceğini söylediler.umarim bir çözüm bulabilirim.tesekkurler cevap için

Oyla:

GökberkBey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökberk
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
1
bu hata benim yakın arkadaşımda da oldu bu hata genellikle hat ile alakalı ama telefon ile de olabilir.
sana bir sorum olacak sms gönderirken kaç saniye ile gönderilebiliyor, sms gönderebiliyormusun bunları bana söyle ben çözümünü bulabilirim bu arada android sürümünü ve mıuı sürümünü söylermisin

Oyla:

Bozkurt427

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 Pro 64 GB
Meslek
Memur
Konular
1
bu hata benim yakın arkadaşımda da oldu bu hata genellikle hat ile alakalı ama telefon ile de olabilir.
sana bir sorum olacak sms gönderirken kaç saniye ile gönderilebiliyor, sms gönderebiliyormusun bunları bana söyle ben çözümünü bulabilirim bu arada android sürümünü ve mıuı sürümünü söylermisin
sms göndermede herhangi bir sorun yaşamıyorum anında gönderiyor ancak dediğim gibi gelen sms konusunda sıkıntı yaşıyorum.miui sürümü Global 11.0.6 , android sürümü 9 PPR1.180610.001

Oyla:

GökberkBey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökberk
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
1
1. Telefon numaranı yanlış girilmiş olabilir misin? İlk olarak numaranı yeniden kontrol etmeni öneririz. Eğer kontrol ettiysen şimdi de doğrulama ekranından yeni bir kod iste, umarım sorunun çözülmüştür. Ama olmadıysa aşağıda belirttiğim diğer yöntemleri deneyebilirsin.
2. Mobil hizmet sağlayıcın, Denebunu'nun seninle iletişime geçmek için kullandığı kısa kodlu SMS'leri engelliyor olabilir. Kısa kodlu SMS'lerin mobil hesabında etkinleştirilmiş olduğunu onaylamak için mobil hizmet sağlayıcınla iletişime geçebilirsin.
3. Kaydolurken kullandığın telefon numaran farklı bir hesap tarafından doğrulanarak sisteme kaydedilmiş olabilir, bu noktada tekrar kod gönderimi maalesef sağlanmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine olmadıysa mobil hattını evde başka birisinin telefonuna takarak doğrulamaları dene oluyorsa telefon ile alakalıdır

Oyla:

Bozkurt427

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 Pro 64 GB
Meslek
Memur
Konular
1
1. Telefon numaranı yanlış girilmiş olabilir misin? İlk olarak numaranı yeniden kontrol etmeni öneririz. Eğer kontrol ettiysen şimdi de doğrulama ekranından yeni bir kod iste, umarım sorunun çözülmüştür. Ama olmadıysa aşağıda belirttiğim diğer yöntemleri deneyebilirsin.
2. Mobil hizmet sağlayıcın, Denebunu'nun seninle iletişime geçmek için kullandığı kısa kodlu SMS'leri engelliyor olabilir. Kısa kodlu SMS'lerin mobil hesabında etkinleştirilmiş olduğunu onaylamak için mobil hizmet sağlayıcınla iletişime geçebilirsin.
3. Kaydolurken kullandığın telefon numaran farklı bir hesap tarafından doğrulanarak sisteme kaydedilmiş olabilir, bu noktada tekrar kod gönderimi maalesef sağlanmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine olmadıysa mobil hattını evde başka birisinin telefonuna takarak doğrulamaları dene oluyorsa telefon ile alakalıdır
Teşekkürler hepsini denerim umarım çözülür

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7