Arkadaşlar Gemini yüklü bende bu uygulamaya nasıl bir kısayol almalıyım nasıl başlatmaliyim
1dost Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım T.D. Cihazım Xiaomi 15 Katılım 1 Eylül 2014 Konular 27 Mesajlar 364 Tepkime puanı 75 Puanları 43 Bugün 10:52 #1 Arkadaşlar Gemini yüklü bende bu uygulamaya nasıl bir kısayol almalıyım nasıl başlatmaliyim
VHOLDY Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Efe Cihazım Redmi Note11PRO Meslek Developer Konum İzmir, Katılım 29 Mart 2021 Konular 54 Mesajlar 387 Çözümler 1 Tepkime puanı 96 Puanları 43 Bugün 11:08 #2 1dost' Alıntı: Arkadaşlar Gemini yüklü bende bu uygulamaya nasıl bir kısayol almalıyım nasıl başlatmaliyim Genişletmek için tıkla ... Tuş modu kullanıyorsanız orta tuşa basılı tutarak tam ekran modu için alt barın sağından yukarı çekerek açabilirsiniz ya da Hey Google diyerek aktif edebilirsiniz.
1dost' Alıntı: Arkadaşlar Gemini yüklü bende bu uygulamaya nasıl bir kısayol almalıyım nasıl başlatmaliyim Genişletmek için tıkla ... Tuş modu kullanıyorsanız orta tuşa basılı tutarak tam ekran modu için alt barın sağından yukarı çekerek açabilirsiniz ya da Hey Google diyerek aktif edebilirsiniz.
1dost Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım T.D. Cihazım Xiaomi 15 Katılım 1 Eylül 2014 Konular 27 Mesajlar 364 Tepkime puanı 75 Puanları 43 Bugün 12:13 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 VHOLDY' Alıntı: Tuş modu kullanıyorsanız orta tuşa basılı tutarak tam ekran modu için alt barın sağından yukarı çekerek açabilirsiniz ya da Hey Google diyerek aktif edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tam ekran modu kullanıyorum evet öyle yapınca oluyor çok sağol
VHOLDY' Alıntı: Tuş modu kullanıyorsanız orta tuşa basılı tutarak tam ekran modu için alt barın sağından yukarı çekerek açabilirsiniz ya da Hey Google diyerek aktif edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tam ekran modu kullanıyorum evet öyle yapınca oluyor çok sağol