Yardım Geliştirici seçeneğini açıp kapattıktan sonra Vakıfbank NFC desteğini açamıyorum

alcotrass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Resmi not 12 5g
Konular
1
Arkadaşlar merhaba şimdiye kadar Vakıfbank kredi kartının NFC ile kullanıyordum geçenlerde geliştirici seçeneğini açtım nfc'yi kullanamayınca Vakıfbank kredi kartını kullanamayınca tekrardan kapattım şimdi Vakıfbank uygulamasından temassız özelliğini aç dediğim zaman şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor her şeyi denedim uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim nfc'yi tekrardan yükledim geliştirici seçeneğini açtım usb'yi ayıklama modunu kontrol ettim kapalı geliştiriciyi tekrardan kapattım arkasına nfc'yi Vakıfbank uygulamasını belleklerini silerek kaldırıp tekrardan yükledim ama açamıyorum şu anda geliştirici seçeneği kapalı Vakıfbank uygulamasından temassız özelliğine girdiğim zaman işleminizi yapamıyorum diyor hala nfc'de Vakıfbank kartını görüyorum. Kısacası her şeyi denedim forumları okudum interneti okudum bundan başka bir çaresi ya da tavsiyesi olan var mı

alcotrass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Resmi not 12 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar çözümü konusunda fikri olan var mı?

alcotrass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Resmi not 12 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuştum. Zaten problem şu şekilde Ben uygulamaya girdiğim zaman kart ayarlarında temassız özelliğini aç menüsünün altında kartı kullanıma aç/Kapa seçeneğinde isteğiniz şu anda gerçekleştirilemiyor diyor kartı göremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde aynı telefonu eşim kullanıyor onda da uygulama ve kartım var o telefon hala problemsiz devam ediyor kullanmaya. Ben bir ara geliştirici seçeneğini açtım forumda okuduktan sonra kapattım ama düzelmedi. Her türlü yükleme ve kaldırma işlemini yaptım ama nafile.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-31-14-16-39-075_com.vakifbank.mobile.jpg
    Screenshot_2025-10-31-14-16-39-075_com.vakifbank.mobile.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 5
Üst Alt