Soru Gelen çağrıyı otomatik sms ile reddetme yok mu?

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Telefonum Redmi Note 8, Xiaomi TR garantili, miui 11.0.9, global romlu. Gelen çağrıyı otomatik yanıt sms ile reddetmek istiyorum ama arama ekranında böyle bir seçenek yok. Hızlı yanıtlar diye bir ayar sayfası var, burayı aktif edip gerekli uygulamalara da tik koydum. Ancak gelen çağrıda sms ile otomatik reddetmek için bir seçenek çıkmıyor. Bunu nasıl yapabilirim?

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimsenin bilgisi yok mu?

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Kimsenin bilgisi yok mu?
Cihazınızdaki rom global rom olmalı garantili dediğinize göre. Global romda google aramalar ve mesajlar uygulaması var miuinin arama ve mesajlar uygulamalari yok Eğer miuinin kendi uygulamalarini kullanmak istiyorsaniz bunun için rom değiştirmeniz gerekir örneğin hindistan romu gibi veya custom romlar da olabilir eu rom gibi.

Oyla:

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızdaki rom global rom olmalı garantili dediğinize göre. Global romda google aramalar ve mesajlar uygulaması var miuinin arama ve mesajlar uygulamalari yok Eğer miuinin kendi uygulamalarini kullanmak istiyorsaniz bunun için rom değiştirmeniz gerekir örneğin hindistan romu gibi veya custom romlar da olabilir eu rom gibi.
İlginiz için teşekkür ederim. Telefonun neresinde eksiklik görsem hep aynı sorun çıkıyor. Yani global rom olma sorunu. Romu değiştirmek sorun değil de bildiğim kadarıyla rom değiştirmek telefonu garanti dışı bırakıyor, garanti dışına çıkmak istemiyorum. Telefon daha 2 aylık.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
İlginiz için teşekkür ederim. Telefonun neresinde eksiklik görsem hep aynı sorun çıkıyor. Yani global rom olma sorunu. Romu değiştirmek sorun değil de bildiğim kadarıyla rom değiştirmek telefonu garanti dışı bırakıyor, garanti dışına çıkmak istemiyorum. Telefon daha 2 aylık.
Rica ederim birbirimize yardım etmek için buradayız. Eskiden böyle bir sorunu yoktu global romun ama sonradan avrupa ülkeleri sıkıntılar çıkarmaya başladı güvenlik sebebiyle belli uygulamalari istemediler ve xiaomi de google ile anlaştı diye biliyorum. Rom yükleyince garanti dışına çıktığı doğru ama isterseniz geri donebilirsiniz garantiye göndermek istediğiniz zaman diyeceğim ama telefon romunu eski haline getiremeyeceginiz bir duruma düşerse bu kötü olur. Bu yüzden size rom değiştirin diyemeyeceğim telefon daha yeni siz de haklısınız doğal olarak o kadar para verip garantili almışsınız. Ama dediğim gibi global romda çok fazla kısıtlamaya gidilmek zorunda kaldı xiaomi bu yüzden forumda kime sorarsaniz büyük bir çoğunluğu global dışındaki bir romu kullandığını söyleyecektir.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Macrodroid adlı uygulama ile yapabilirsiniz
Uygulamaya girin ve makrolar seçenegine tıklayın. Makro oluştura tıklayıp şu ayarları uygulayın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt