Yardım Gelen Çağrı Cevaplama Sorunu !

muratz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhaba, Redmi Note 8 telefonu kullanmaya başlayalı 1 ay olmadı. Bazen gelen aramayı cevaplamak için ekranı yukarı kaydırdığımda ekran bembeyaz oluyor ve birkaç saniye sonra geri geliyor, telefon çalmaya devam ediyor. Aramayı cevaplayamıyorum, açılmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bunun sebebi ne olabilir.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
34
Hocam yüksek ihtimal Google arama uygulamasından kaynaklanıyor. güncelleme var mı bi bakın isterseniz. veya cihazın bootloader açıksa farklı rom deneyebilirsiniz.

Oyla:

muratz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google arama uygulamasında güncelleme yok. Uygulamayı kapattım denemek için. Sorun devam ediyor. Bootloader nedir o konuda bilgim yok. Yazılım ile ilgili bir sorun gibi duruyor ama son güncellemeler yüklü gösteriyor. Böyle giderse garantiye göndermek durumunda kalabilirim. Gelen aramayı cevaplayamıyorum. Can

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Google arama uygulamasında güncelleme yok. Uygulamayı kapattım denemek için. Sorun devam ediyor. Bootloader nedir o konuda bilgim yok. Yazılım ile ilgili bir sorun gibi duruyor ama son güncellemeler yüklü gösteriyor. Böyle giderse garantiye göndermek durumunda kalabilirim. Gelen aramayı cevaplayamıyorum. Can
Ben bu uygulamayı kullanıyorum artık dialer olarak sizde deneyin belki sorununuz hallolur
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Mr.Sun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Ayarlar>Ana ekran> Aramayı açmak için ana ekranı yukarıya doğru kaydırını kapatıp deneyin

Oyla:

kemalertas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
mi a2 lite
Konular
3
Merhaba aynı sorunu bende redmi note 9s te yasıyorum ama son zamanlarda sürekli olmaya başladı ne yaptıysam olmuyor. Ana ekran ayarlarından cevaplama seçeneğini bulamadım telefon aramada kitlenip kalıyor. Yeniden başlatıyorum belli bir zaman geçince gene aynısı oluyor. Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olabilir misiniz? Yeni telefon alacak durumumda yok. Müşteri hizmetlerine geri bildirimde gönderemiyorum gönderilemedi yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, Redmi Note 8 telefonu kullanmaya başlayalı 1 ay olmadı. Bazen gelen aramayı cevaplamak için ekranı yukarı kaydırdığımda ekran bembeyaz oluyor ve birkaç saniye sonra geri geliyor, telefon çalmaya devam ediyor. Aramayı cevaplayamıyorum, açılmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bunun sebebi ne olabilir.
Hocam nasıl oldu sende ki sorun halloldumu acaba?

Oyla:

faruk60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat AKILLI
Cihazım
Redmi note 11
Konular
0
Ben bu uygulamayı kullanıyorum artık dialer olarak sizde deneyin belki sorununuz hallolur
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende de aynı sorun vardı.Gelen aramalar açılmıyordu.Bunu yükledim şu an sorun yok.Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt