Yardım Gelen arama arka plan

obarak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efkan
Cihazım
mi6
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Güncelleme sonrası gelen aramalarda arka plan gri çıkıyor, bunu değiştirebiliyormuyuz,
ayrıca kişi resmi atadığımda gelen aramada tam ekran resim çıkıyor, bunu yarım ekran yapabilirmiyim.
Ayrıca tamperli cam taktırdım ve gelen aramalarda kaydırma çalışmıyor bazen, telefon açıkken dokunmatik normal çalışıyor.
Teşekkürler

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Güncelleme sonrası gelen aramalarda arka plan gri çıkıyor, bunu değiştirebiliyormuyuz,
ayrıca kişi resmi atadığımda gelen aramada tam ekran resim çıkıyor, bunu yarım ekran yapabilirmiyim.
Ayrıca tamperli cam taktırdım ve gelen aramalarda kaydırma çalışmıyor bazen, telefon açıkken dokunmatik normal çalışıyor.
Teşekkürler
hocam miui10 gücellemesinden sonra arama ekranı rengi gri ve aralıklarla değişen renkler olarak tasarlanmış ve değişmiyor malesef.
ayrıca kişi resimleriniz miui çevirici uygulamasında tam ekran görünüyor bunun için farklı bir çevirici (telefon) uygulaması deneyebilirsiniz.
kaydırma ve dokunmatik hassasiyeti problemleri de taktırdığınız temperli camın kalitesi ile alakalıdır diye düşünüyorum

Oyla:

obarak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efkan
Cihazım
mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
obarak
-Cam ya da koruyucu pil taktırırken mutlaka işin ehli olması gerekiyor(Bazı kişiler günde 20-30 telefona takıyor, onunla ayda bir cam takan arasında deneyim açısından büyük farklar var).
-Gelen Aramada Tam Resim Çıkması
Sorunun kaynağı sistemle ilgili mi, ilgisiz mi bilmiyorum.
Ancak, bana gelen aramalarda bazı kişilerin resmi küçük çıkıyor, bazıları da tam ekran çıkıyor. Acaba oraya yüklediğimiz resim boyutlarıyla ilgili olabilir mi?
Ya da kişi resimlerini telefon üzerinden yükleme ile rehber ile ilişkilendirdiğimiz e-posta adresi üzerinden(bilgisayar aracılığıyla) resim yüklememiz arasında bir fark olabilir mi? Deneyip bakmak lazım.

Oyla:
Üst Alt