Yardım Gecersiz telefon numarası hatası

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Revos 9.10.31
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Hayırlı akşamlar. İki gündür beni arayanlar ya gecersiz numara hatası alıyor ya da düt düt düt diyip arama sonlandırılıyor. Giden aramalarda sorun yok. Müşteri hizmetlerini üç defa aradım sorun yok dediler. Hattı resetledim başka cihaza taktım yine aynı hata devam ediyor. Hattım Türk Telekom konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.

lazrail53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
buğra
Cihazım
redmi note 9s
Konular
0
Hayırlı akşamlar. İki gündür beni arayanlar ya gecersiz numara hatası alıyor ya da düt düt düt diyip arama sonlandırılıyor. Giden aramalarda sorun yok. Müşteri hizmetlerini üç defa aradım sorun yok dediler. Hattı resetledim başka cihaza taktım yine aynı hata devam ediyor. Hattım Türk Telekom konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Merhaba

Sorunu çözebildiniz mi üç gündür bende aynı sorunu yazıyorum, farklı cihaz vs her şeyi denedim ama olmuyor. Arama yapabiliyorum, sms alıp yollayabiliyorum, internete girebiliyorum ancak arama alamıyorum. Beni arayanlara ya geçersiz numara ya da aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. Telefonum redmi note 8pro

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba

Sorunu çözebildiniz mi üç gündür bende aynı sorunu yazıyorum, farklı cihaz vs her şeyi denedim ama olmuyor. Arama yapabiliyorum, sms alıp yollayabiliyorum, internete girebiliyorum ancak arama alamıyorum. Beni arayanlara ya geçersiz numara ya da aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. Telefonum redmi note 8pro
merhaba hacam hattı değiştirdim sorun cözüldü. sorun sim karttan öparatörünüzün bayisinden yedek hat alarak sorunuzu çözebilirsiniz.

Oyla:

onuryamanerrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi
Konular
0
merhaba hacam hattı değiştirdim sorun cözüldü. sorun sim karttan öparatörünüzün bayisinden yedek hat alarak sorunuzu çözebilirsiniz.
merhaba hocam bendede ayni durum var yedek sim alinca duzelirmi numaram calmiyor aradiginiz numara kullanilmamaktadir diyor

Oyla:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek