Gearbest Denen Lanet Site

Wvatha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
1
Merhabalar,

Bu Gearbest denilen lanet siteden piston 3 kulaklık siparişi verdim. 20 günde gelecek ürün gelmedi ticket açtım 45 günü bekleyin dediler gene gelmedi. Özür dilediler tekrar gönderelim bu sefer 20 güne kesin elinizde olacak dediler 30 gün oldu hala birşey yok. Şimdide Support center'a giremiyorum, ticket'ı göremiyorum. Buradan daha önce alışveriş yapmış birileri varsa nasıl paramı geri alacağım bir yardım edebilir mi?

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Hocam bana da çok geç geldi, hatta artık gelmez diyordum. Herhalde Çin den önce İsviçre ye orada n ülkemize geliyor.

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Hocam niye burdan almadın ki, Ben eğer varsa buradan alıyorum yok ise Xiaomi ürünlerini bangood dan alırım hep..

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Gearbestten birkaç alışverişim oldu sorunsuz. Siteye söyleyin tekrar. PayPal'a şikayet edeceğinizi söyleyin. Olmazsa PayPal ile ödediyseniz ordan anlaşmazlık açın.

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Benzer durum everbuying ile oldu. Bekleyin dediler. Gelmeyince ödeme yaptılar.

gunebakanweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Gearbest den 20 dolarlık ürün aldım. Kayıtsız posta idi 20 günde elime ulaştı. Büyük şehirlerde kayıtsız postalar genelde kayboluyor. Nedeni ise kayıtsız olan postaları apartman girişine bırakıyor postacılar. Ordan da birileri alıyor sanırım. Bence 1-2dolar fazla verin kayıtlı posta ile alınız.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Takipsiz kargo ile alışveriş yapmayın. Ben bir tek Banggood kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.
İlk defa yaptığım alışverişte Mi Band almıştım takipsiz olarak 45 gün gelmedi söyledim yenisini yolladılar daha sonra ikisi birlikte geldi.

Eğer PayPal ile ödeme yaptıysanız ordan bildirin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wvatha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Support center'a giremiyorum ki adamlar ile görüşeyim. SC girdiğim ama log out oluyor hesap tekrar giremiyorum. Çin'den daha önce bir sürü eşya getirttim ilk defa böyle bir durum oluyor. Belli ki gearbest beş para etmez bir site. En son mail atacağım artık bilmem cevap verirler mi.

@gunebakanweb Ben sitede oturuyorum bizim burada hırsızlık olmaz. O yüzden eşyanın gelmediğine eminim.

@arifakinti Burada 75 lira kulaklık yurt dışı fiyatı 25 liraydı, %300 kar ile satış yapılmasa da buradan alsak bizde.

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Support center'a giremiyorum ki adamlar ile görüşeyim. SC girdiğim ama log out oluyor hesap tekrar giremiyorum. Çin'den daha önce bir sürü eşya getirttim ilk defa böyle bir durum oluyor. Belli ki gearbest beş para etmez bir site. En son mail atacağım artık bilmem cevap verirler mi.

@gunebakanweb Ben sitede oturuyorum bizim burada hırsızlık olmaz. O yüzden eşyanın gelmediğine eminim.

@arifakinti Burada 75 lira kulaklık yurt dışı fiyatı 25 liraydı, %300 kar ile satış yapılmasa da buradan alsak bizde.
Hocam yanlışınız olmasın. %300 kar olamaz. Bana düşmez ama yine de basit bir hesap bunların getirilmesi vergisi faturası falan filan. Arada elbet fark olacaktır ama o kadar olmaz. Ben hiç bir üründe yurt dışı ile çok yüksek bir fark bulmadım bulduysam da yurt dışından alırım bende. Ama baktığım da 10 20 lira fark oluyor yani ürüne göre. O kadar normal bencede. Bu sitede müthiş bir emek var. Xiaomi ürünlerini tanıtmak olsun, miui tanıtmak olsun. Xiaomi ve miui ile herşey burda yani. Bence emeğe saygıdan dolayı bile destek için alınır.
Sürçü lisan olduysa affola,
Saygılarımla...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Hangi kulaklığın yurtdışında 25TL ve burada 75TL olduğunu yazabilir misiniz?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt