Yardım Gcam Sorunu

Furkanikss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Arkadaşlar RedMi Note 8 cihazımda GCAM kullanıyorum fakat bir sorunum var GCAM dan fotoğrafı çektiğim zaman xiaominin kendi galerisindeki fotoğraflar kısmına düşmüyor albümler kısmına düşüyor.
Ve porte çektiğim zaman 1 adet portre 1 adet normal olarak kaydediyor neden böyle , birde o 2 tane fotoğrafı her seferinde ayrı ayrı dosyalar içinde oluşturuyor nasıl düzeltebilirim ?

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Arkadaşlar RedMi Note 8 cihazımda GCAM kullanıyorum fakat bir sorunum var GCAM dan fotoğrafı çektiğim zaman xiaominin kendi galerisindeki fotoğraflar kısmına düşmüyor albümler kısmına düşüyor.
Ve porte çektiğim zaman 1 adet portre 1 adet normal olarak kaydediyor neden böyle , birde o 2 tane fotoğrafı her seferinde ayrı ayrı dosyalar içinde oluşturuyor nasıl düzeltebilirim ?
Gcam kurmak dert , kullanmak ayri dert.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Konu başlığı Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

Forum Kurallarımız Gereği ;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Hypercam dene gcam farklı versiyonu

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt