Yardım Gcam olası ayarlar?

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu rom 8.11.3 Miuı 10
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle Herkese merhaba iyi forumlar dilerim başlığı yanlış yazmışsam affola.
bu konuyla ilgili forumda pek elle tutulur bir bilgi bulamadım. Şimdi sizlere bir kaç sorum olacak.
linkete verdiğim Rom - Mİ6 MIUI 10 18.11.3 GCam Destekli Gcam destekli Romu kullanmaktayım.
ancak Gcam sanki normal kameraya göre biraz daha sisli ve pürüzlü görünüyor HDR+ yi açtıgım zaman resimin renkleri daha da kötüleşiyor ayarlar çok karışık ve ingilizce oldugu için ne kadar çevirsemde tam karşılığı çıkmadıgı için bişey ifade etmiyor. Sorum şu Gcam kullanan arkadaşlar telefonları için en uygun ayarları söylebilir misiniz yada ss atma şansınız varmı?
Magisk yüklü ama herhangi bir mödül kurmadım kamera ile ilgili anca Gcam Sorunsuz Açılıyor

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Öncelikle Herkese merhaba iyi forumlar dilerim başlığı yanlış yazmışsam affola.
bu konuyla ilgili forumda pek elle tutulur bir bilgi bulamadım. Şimdi sizlere bir kaç sorum olacak.
linkete verdiğim Rom - Mİ6 MIUI 10 18.11.3 GCam Destekli Gcam destekli Romu kullanmaktayım.
ancak Gcam sanki normal kameraya göre biraz daha sisli ve pürüzlü görünüyor HDR+ yi açtıgım zaman resimin renkleri daha da kötüleşiyor ayarlar çok karışık ve ingilizce oldugu için ne kadar çevirsemde tam karşılığı çıkmadıgı için bişey ifade etmiyor. Sorum şu Gcam kullanan arkadaşlar telefonları için en uygun ayarları söylebilir misiniz yada ss atma şansınız varmı?
Magisk yüklü ama herhangi bir mödül kurmadım kamera ile ilgili anca Gcam Sorunsuz Açılıyor

Bu romda root vs yapmadan Gcam direk yüklenerek kullanılıyor mu ? Ve romun pil performansı nasıl acaba ?

Oyla:

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
romu kurarken kendiliğinden root yetkisi veriliyor ek birşey yüklemeye gerek kalmıyor ben 1 ayı geçti kullanıyorum gayet memnunum 3.parti temaları destekliyor kasma donma yapmıyor gayet stabil hatta kamera ilede olsa yüz tanıma var gayet sıtabil sizden başkasını tanımıyor fotoyu ayırt edebiliyor

Oyla:
Üst Alt