Yardım Gcam kurulumu sonrası stock kamera çalışmaması

Scorpionx51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Mi8 SE
Konular
2
Merhaba arkadaşlar dün telefona Gcam kurdum gcam kurduktan sonra stock kamera da video moduna geçince ekteki hatayı alıyorum çözümü nedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-18-11-45-16-560_com.android.camera.png
    Screenshot_2019-06-18-11-45-16-560_com.android.camera.png
    198,4 KB · Görüntüleme: 23

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Herhangi bir modül yüklediniz mi gcam kurarken ? Xda'da benzeri bir durumda farklı cihazlar ve romlar için bazı modüller paylaşılmıştı. Göz atmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

Scorpionx51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Mi8 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir modül yüklediniz mi gcam kurarken ? Xda'da benzeri bir durumda farklı cihazlar ve romlar için bazı modüller paylaşılmıştı. Göz atmanızı tavsiye ederim.
Gcam ı magisk den flaşlayıp kurdum

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Gcam ı magisk den flaşlayıp kurdum
Benzeri bir sorunu farklı bir cihazda aosp romda yaşamıştım, aynı araştırmayı sizin cihazınız için yaptım fakat herhangi bir sonuç bulamadım maalesef şu an için.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Magisk root izinli bir programdır bu yüzden flaşladığınız modül romun yapısı ile oynamıştır çalışmama sebebi budur modülü sildiğinizde sorun devam ediyorsa tekrardan romu flaşlamanız gerekmektedir GCam miui arayüzünde sorun çıkartan bir programdır miui kullanıp GCam kullanmak istiyorsanız stok kameradan kesin olarak vazgeçmeniz gerekmektedir ama ben olsam GCam kullanmak istiyorsanız saf android arayüzlü bir roma geçmenizi tavsiye ederim orda GCam sorun çıkartmıyor

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Magisk root izinli bir programdır bu yüzden flaşladığınız modül romun yapısı ile oynamıştır çalışmama sebebi budur modülü sildiğinizde sorun devam ediyorsa tekrardan romu flaşlamanız gerekmektedir GCam miui arayüzünde sorun çıkartan bir programdır miui kullanıp GCam kullanmak istiyorsanız stok kameradan kesin olarak vazgeçmeniz gerekmektedir ama ben olsam GCam kullanmak istiyorsanız saf android arayüzlü bir roma geçmenizi tavsiye ederim orda GCam sorun çıkartmıyor
Şimdiye kadar hiçbir miui sürümünde ana kameradan feragat etmedim gcam kullanmak için. 8 Se cihazında durum böyle ise bilgilendirme için teşekkür ederim fakat bu uyumsuzluğu genel miui sistemine söylediyseniz bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Şimdiye kadar hiçbir miui sürümünde ana kameradan feragat etmedim gcam kullanmak için. 8 Se cihazında durum böyle ise bilgilendirme için teşekkür ederim fakat bu uyumsuzluğu genel miui sistemine söylediyseniz bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Hocam şöyle bir durum ki modül veya twrp üzerinden yüklenilen GCam'lar hariç söylediğiniz gibi bir sorun teşkil etmez Pocophone F1 Mi 8 gibi cihazlarda sorun yaratmıyor ancak mi 8 se de GCam hem apk hem modül hem de twrp gerektirdiği için sorun yaratıyor ben bir çok farklı sürüm denedim bazılarında portre modu yeşil ekran veriyor bazıları bağlanamıyor bazısı video çekmiyor gibi belirtmek istediğim buydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uyumsuzluğun Miui'dan kaynaklı dedim şöyle ki root izni gerektiren kameralar cihazın ana yapısı ile oynuyor ve GCam stok kamera yerini alıyor bu yüzden stok kamerada uyumsuzluk meydana geliyor ancak aosp tabanlı romlarda bu uyumsuzluk daha az

Oyla:
Üst Alt