- Adım
- İsa
- Cihazım
- Mi8 SE
- Konular
- 2
Gcam ı magisk den flaşlayıp kurdumHerhangi bir modül yüklediniz mi gcam kurarken ? Xda'da benzeri bir durumda farklı cihazlar ve romlar için bazı modüller paylaşılmıştı. Göz atmanızı tavsiye ederim.
Benzeri bir sorunu farklı bir cihazda aosp romda yaşamıştım, aynı araştırmayı sizin cihazınız için yaptım fakat herhangi bir sonuç bulamadım maalesef şu an için.Gcam ı magisk den flaşlayıp kurdum
Şimdiye kadar hiçbir miui sürümünde ana kameradan feragat etmedim gcam kullanmak için. 8 Se cihazında durum böyle ise bilgilendirme için teşekkür ederim fakat bu uyumsuzluğu genel miui sistemine söylediyseniz bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.Magisk root izinli bir programdır bu yüzden flaşladığınız modül romun yapısı ile oynamıştır çalışmama sebebi budur modülü sildiğinizde sorun devam ediyorsa tekrardan romu flaşlamanız gerekmektedir GCam miui arayüzünde sorun çıkartan bir programdır miui kullanıp GCam kullanmak istiyorsanız stok kameradan kesin olarak vazgeçmeniz gerekmektedir ama ben olsam GCam kullanmak istiyorsanız saf android arayüzlü bir roma geçmenizi tavsiye ederim orda GCam sorun çıkartmıyor
Hocam şöyle bir durum ki modül veya twrp üzerinden yüklenilen GCam'lar hariç söylediğiniz gibi bir sorun teşkil etmez Pocophone F1 Mi 8 gibi cihazlarda sorun yaratmıyor ancak mi 8 se de GCam hem apk hem modül hem de twrp gerektirdiği için sorun yaratıyor ben bir çok farklı sürüm denedim bazılarında portre modu yeşil ekran veriyor bazıları bağlanamıyor bazısı video çekmiyor gibi belirtmek istediğim buyduŞimdiye kadar hiçbir miui sürümünde ana kameradan feragat etmedim gcam kullanmak için. 8 Se cihazında durum böyle ise bilgilendirme için teşekkür ederim fakat bu uyumsuzluğu genel miui sistemine söylediyseniz bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Uyumsuzluğun Miui'dan kaynaklı dedim şöyle ki root izni gerektiren kameralar cihazın ana yapısı ile oynuyor ve GCam stok kamera yerini alıyor bu yüzden stok kamerada uyumsuzluk meydana geliyor ancak aosp tabanlı romlarda bu uyumsuzluk daha azŞimdiye kadar hiçbir miui sürümünde ana kameradan feragat etmedim gcam kullanmak için. 8 Se cihazında durum böyle ise bilgilendirme için teşekkür ederim fakat bu uyumsuzluğu genel miui sistemine söylediyseniz bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.