Soru Gcam kullanan arkadaşlara

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Herkese öncelikle merhabalar, mi 6 cihazıma gcam kurmak istiyorum. Kilit açık twrp VS yüklü değil. İnternetten araştırıp YouTube üzerinden uygulamalı anlatan bir içerik buldum, videoyu da izledim zor bişey yok gibi. Kurmak üzereyken, alışkanlıkla altındaki yorumları okudum. Ve yorumların en az yarısı telefonun gözle görünür şekilde yavaşladığını söylüyordu. Okuduklarım sonrası ciddi çekincelerim oluştu yüklemedim. Ancak işin iç yüzünü uzun süre kullanan arkadaşlar olduğunu bildiğimden kendilerinden yorumlarını almak istedim. Böyle bişey varmı yoksa belki anlatılan yöntemle alakalı bir konumudur. Bu arada miui 11 kullanıyorum. Herkese sorunsuz kaymak tadında forumlar.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Herkese öncelikle merhabalar, mi 6 cihazıma gcam kurmak istiyorum. Kilit açık twrp VS yüklü değil. İnternetten araştırıp YouTube üzerinden uygulamalı anlatan bir içerik buldum, videoyu da izledim zor bişey yok gibi. Kurmak üzereyken, alışkanlıkla altındaki yorumları okudum. Ve yorumların en az yarısı telefonun gözle görünür şekilde yavaşladığını söylüyordu. Okuduklarım sonrası ciddi çekincelerim oluştu yüklemedim. Ancak işin iç yüzünü uzun süre kullanan arkadaşlar olduğunu bildiğimden kendilerinden yorumlarını almak istedim. Böyle bişey varmı yoksa belki anlatılan yöntemle alakalı bir konumudur. Bu arada miui 11 kullanıyorum. Herkese sorunsuz kaymak tadında forumlar.

Hocam ben telefonu ilk 2 ay gcam'siz kullandım daha sonra gcam yükledim üzerinden 2 ay daha geçti. Telefonu yavaşlattığı gibi bir düşüncem de gözlemim de olmadı. Bana kalırsa hurafe :)

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Anladığım kadarıyla sizin sizin bu konuyla alakalı ciddi tereddütleriniz söz konusu. İzlediğiniz videoda ne anlatılır, ne yorum yapılır bilemem ama Google kameranın ne gibi nimetler sunduğundan bihaber olduklarına eminim.
Ben şu anda cihazımda stock kamerayla birlikte 2 si Google biri de pip up olmak üzere 4 kamera kullanıyorum ve iki yaşındaki cihazım ilk günkü hızından bir şey kaybetmedi.
Aksine eu beta ile daha hızlı ve daha stabil...

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla sizin sizin bu konuyla alakalı ciddi tereddütleriniz söz konusu. İzlediğiniz videoda ne anlatılır, ne yorum yapılır bilemem ama Google kameranın ne gibi nimetler sunduğundan bihaber olduklarına eminim.
Ben şu anda cihazımda stock kamerayla birlikte 2 si Google biri de pip up olmak üzere 4 kamera kullanıyorum ve iki yaşındaki cihazım ilk günkü hızından bir şey kaybetmedi.
Aksine eu beta ile daha hızlı ve daha stabil...

Aynen hocam yorumları okuyunca tereddüt oluştu bende. Sonra geçmiş dönemlerde burada paylaşılan gcam konularında yavaşlıkla ilgili bişey okumadığımı hatırladım. Dolayısıyla belkide yöntemle alakalı olabilir düşüncesi hasıl oldu. Global stable kullanıyorum. Gcam yüklesem kasarmı asıl sorum buydu kısmen yavaşlama gcam ile ilgili değil dediğinizi anlıyorum.

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Hocam ben telefonu ilk 2 ay gcam'siz kullandım daha sonra gcam yükledim üzerinden 2 ay daha geçti. Telefonu yavaşlattığı gibi bir düşüncem de gözlemim de olmadı. Bana kalırsa hurafe :)
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam.

Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
İlk defa sizden duydum gcam'ın cihazı yavaşlattığını. Kesinlikle böyle bir şey yok.

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
İlk defa sizden duydum gcam'ın cihazı yavaşlattığını. Kesinlikle böyle bir şey yok.
Eyvallah hocam. İşin açığı bende ilk defa gördüm bu yorumları.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Ne yavaşlama mı dediniz ??
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri nedendir göremiyorum güncelleme sonrası resimler böyle görünüyor sebebini bilen varmı acaba çözüm varmı.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Resimleri nedendir göremiyorum güncelleme sonrası resimler böyle görünüyor sebebini bilen varmı acaba çözüm varmı.

Tapatalk kaynaklı bir problem. Şu an için çözümü yok gibi görünüyor...

Oyla:
Üst Alt