Yardım Gcam için yardım

Nevzat15

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nevzat
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba
Cihazı 1 seneye yakındır kullanıyorum, kafamda biraz soru işaretleri var teknik terimlere hakim değilim. Android teknolojisine uzak kaldım yakalayamadım :)
1 twrp nedir
2 gcam için twrp şart mıdır
3 twrp yaptıktan sonra şuanda olduğu gibi sistem güncellemeyle gelen güncellemeyi tıklayıp kurabilir miyim yoksa manuel indirip telefona mi kurmam gerekir?
Bu sorduğum soruları cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim. Basit ve karmaşık olmayan cevaplar verirlerse çok sevinirim

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar merhaba
Cihazı 1 seneye yakındır kullanıyorum, kafamda biraz soru işaretleri var teknik terimlere hakim değilim. Android teknolojisine uzak kaldım yakalayamadım :)
1 twrp nedir
2 gcam için twrp şart mıdır
3 twrp yaptıktan sonra şuanda olduğu gibi sistem güncellemeyle gelen güncellemeyi tıklayıp kurabilir miyim yoksa manuel indirip telefona mi kurmam gerekir?
Bu sorduğum soruları cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim. Basit ve karmaşık olmayan cevaplar verirlerse çok sevinirim
Hocam her telefonun recovery modu vardır bu recovery modu kurtarma modu gibi bir anlama geliyor telefon açılmadığı zamanlarda oradan girip sıfırlama vs yapabilirsiniz yani stock recoverylerde. Twrp ise custom revoverydir ve onun aracılığıyla root atabilir ve istediğiniz romları yükleyebilirsiniz arayüzü kolay ve anlaşılırdır. Eğer telefonunuz api 2 destekliyor ise gcam için root vs atmanıza gerek yoktur sadece APK yükleyerek kullanabilirsiniz. Twrp ota güncellemeye engel değil diye biliyorum ama emin değilim tam olarak bilen birileri cevaplarsa daha iyi olur o soruyu

Oyla:
Üst Alt