Diğerleri derken tam anlamadım, buradaki konuyu takip edebilirsiniz paylaşılan sürümleri tek tek deneyin.Nedenini bilen var mı ? HDR+ (geliştirilmiş)da çalışmıyor ama diğerlerinde çalışıyor
HDR+ Gelişmiş çalışmıyorDiğerleri derken tam anlamadım, buradaki konuyu takip edebilirsiniz paylaşılan sürümleri tek tek deneyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorunu cozebildiniz mi? Bütün gcamlerde ayni hatayi veriyor bende de. Foto cekmiyor gcam. Cekse dahi hdr isleme yapmiyor.Nedenini bilen var mı ? HDR+ (geliştirilmiş)da çalışmıyor ama diğerlerinde çalışıyor
Ayarlardan HDR nin açık olduğuna emin olunuz. Daha sonra fotoğraf modunda yukarıda seçeneklerin bulunduğu yerden hdr seçebilirsiniz. Mi6 kullanıcısı iseniz RN7 ile uyumlu sürümler sorun çıkarabilir.Sorunu cozebildiniz mi? Bütün gcamlerde ayni hatayi veriyor bende de. Foto cekmiyor gcam. Cekse dahi hdr isleme yapmiyor.
Rn7 kullanıyorum.sadece bunda değil tüm gcamlerde ayni sorun vardı.verileri sifirladigimda dahi çalışmıyordu yani.yeni rom yükledim şuan çalışıyor.sanirim arkadaştada aynı hata vardı.Ayarlardan HDR nin açık olduğuna emin olunuz. Daha sonra fotoğraf modunda yukarıda seçeneklerin bulunduğu yerden hdr seçebilirsiniz. Mi6 kullanıcısı iseniz RN7 ile uyumlu sürümler sorun çıkarabilir.
Root ile alakalı olabilir hocam. Rootsuz ve global romda, bütün sürümleri sorunsuz kullanıyorum.Rn7 kullanıyorum.sadece bunda değil tüm gcamlerde ayni sorun vardı.verileri sifirladigimda dahi çalışmıyordu yani.yeni rom yükledim şuan çalışıyor.sanirim arkadaştada aynı hata vardı.