- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Merhaba arkadaşlar gcam kurdum cihaza ancak ayna mod yok selfie kamerası ters çeviriyor bunun için çözüm varmı acaba
Fotoğrafi çektikten sonra galeriden açarak düzenlemede bulunan fotoğrafı ters çevirme işlemi ile halledebilirisiniz.(düzenleme-kırp a girin orda en başta var)Merhaba arkadaşlar gcam kurdum cihaza ancak ayna mod yok selfie kamerası ters çeviriyor bunun için çözüm varmı acaba
Düzenlemeyi biliyorum zaten de uğraştırıcı oluyor o şekilde direkt galeriye kaydetseFotoğrafi çektikten sonra galeriden açarak düzenlemede bulunan fotoğrafı ters çevirme işlemi ile halledebilirisiniz.(düzenleme-kırp a girin orda en başta var)
Direk galeriye kaydetme yok gcamda. Çözümüde yok. Ugrsatirici dediğin işlem max 10 sn sürer hocamDüzenlemeyi biliyorum zaten de uğraştırıcı oluyor o şekilde direkt galeriye kaydetse
bi arkadaş gcam tool uygulamasından hall olacağını dile getirdi ancak sanırım ben beceremedimDirek galeriye kaydetme yok gcamda. Çözümüde yok. Ugrsatirici dediğin işlem max 10 sn sürer hocam
Ayarları şu şekilde yapın ve gcamden önce bunu açınbi arkadaş gcam tool uygulamasından hall olacağını dile getirdi ancak sanırım ben beceremedim
teşekkürlerAyarları şu şekilde yapın ve gcamden önce bunu açınGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi