- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi9t pro
- Konular
- 13
Swiftkey kullanabilirsiniz hocam. Onda bu ayar var.Arkadaşlar samsungtan gecis yaptim klavyede altta boşluk vardı gboard da bulamadim tam ekran kullaniminda zorluk cekiyorum bunun cozumu varmidir ?
Ben de ilk geçişte zor yazıyordum hocam alışırsınız. Ben bu şekilde kullanıyorum. Mesela boşluk tuşu küçük geldiği için emoji tuşunu kaldırdım klavyeden. Harf önizlemesini kaldırdım. Harflerin kenarligini kaldırdım. Kutucuk içinde görünüyordu. Böyle çok rahat kullanıyorum. Denemesi bedava hocamArkadaşlar samsungtan gecis yaptim klavyede altta boşluk vardı gboard da bulamadim tam ekran kullaniminda zorluk cekiyorum bunun cozumu varmidir ?
Tesekkurler hocam ama zor geliyor oda yazmasi falan gboard iyide tek sorun istedigim ozellik olmamasiSwiftkey kullanabilirsiniz hocam. Onda bu ayar var.
Olur hocam zahmet olmazsa atarmisiniz deniyimBen de ilk geçişte zor yazıyordum hocam alışırsınız. Ben bu şekilde kullanıyorum. Mesela boşluk tuşu küçük geldiği için emoji tuşunu kaldırdım klavyeden. Harf önizlemesini kaldırdım. Harflerin kenarligini kaldırdım. Kutucuk içinde görünüyordu. Böyle çok rahat kullanıyorum. Denemesi bedava hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimin altında her an çeviri butonu var işimi görüyor. Pano var istediğiniz mesajı sabitleyip her ihtiyacınız olduğunda tek tuşla atabiliyorsunuz. İsterseniz ayarlarımı atabilirim.
hocam g board ın betasında geldi bu özellikArkadaşlar samsungtan gecis yaptim klavyede altta boşluk vardı gboard da bulamadim tam ekran kullaniminda zorluk cekiyorum bunun cozumu varmidir ?
Betadayim hocam ama yok şuanhocam g board ın betasında geldi bu özellik
ilginç hocam bende suan var alısık olmadığım için beğenmedim hatta ayarlarda bu özelliği kapatmak için bir ayarda yok sırf boşluk gitsin diye modül kurdumBetadayim hocam ama yok şuan
Sizdeki sürüm kac hocam bende somu 89 ile bitiyorilginç hocam bende suan var alısık olmadığım için beğenmedim hatta ayarlarda bu özelliği kapatmak için bir ayarda yok sırf boşluk gitsin diye modül kurdum
Veya sizin kullandiginiz romun ozelligidir hocam eu stabil kullaniyorum benilginç hocam bende suan var alısık olmadığım için beğenmedim hatta ayarlarda bu özelliği kapatmak için bir ayarda yok sırf boşluk gitsin diye modül kurdum