Yardım Garip Ola ve Kriket

MkblGzl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba 2 Sorum var. Ekran görüntüsünde ola ve kriket görülen karşılaştığım bu şey nedir nasıl gelmiş kaldırılabilir mi ? 2. Soruda mesajlaşmada sohbet duruyor birkaç gün sonra aynı kişiden mesaj gelirse üst üste ayrı sohbet oluyor ve aynı sohbetten iki tane oluyor. Son olarakta çok önemli değil ama mesaj ı sil dediğinde onay yazısı İngilizce olarak gözüküyor.

Son düzenleme:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba 2 Sorum var. Ekran görüntüsünde ola ve kriket görülen karşılaştığım bu şey nedir nasıl gelmiş kaldırılabilir mi ? 2. Soruda mesajlaşmada sohbet duruyor birkaç gün sonra aynı kişiden mesaj gelirse üst üste ayrı sohbet oluyor ve aynı sohbetten iki tane oluyor. Son olarakta çok önemli değil ama mesaj ı sil dediğinde onay yazısı İngilizce olarak gözüküyor.
Özelleştir yazan yere tıklayın oradan kriketi kaldırabilirsiniz.
Mesajlaşmada 2 sohbet olma sorunu. Numaranın başında +90 olmamasından kaynaklı olabilir. 2 sohbet oluşan numarayı +90 lı şekilde kaydedin düzelir.

Oyla:

MkblGzl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelleştir yazan yere tıklayın oradan kriketi kaldırabilirsiniz.
Mesajlaşmada 2 sohbet olma sorunu. Numaranın başında +90 olmamasından kaynaklı olabilir. 2 sohbet oluşan numarayı +90 lı şekilde kaydedin düzelir.
Özelleştir de kaldır olsa hiç baş ağrıtmazdım sizi yormazdım baktım yok. Telefon yeniden başlattım kayboldu. Mesaj konusunda teşekkür ederim. İlginiz için. İyi günler.

Oyla:
Üst Alt