Çözüldü Garip bir sorunum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
Telefon Mi 8SE
Room : 10.2.3.0 Stabil
Mıuı surum : 10

Arkadaşlar telefon normal kulanıyordum. Yattım kalktım inanın yatmadan once hersey noırmaldi.

Suan kı sorun WİFİ baglantısında ınternet yok dıyor ama var evdekı dıger cıhaz ve suanda bu yazıyı yazdıgım cıhazda wıfıden baglanıyor.
Hücresel baglantıda bazı programlar calısırken bazıları calısmıyor. ornek Whatsp ve facebook calısıyor. ama ınstagramdır veya dıger programlar calısmıyor.

Birkackez kapatıp actım duzelır dıye ama suanlık bır duzelme gozukmuyor. Varmı cozumunu bılen basına gelen.

MiuiEmre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
18
Telefon Mi 8SE
Room : 10.2.3.0 Stabil
Mıuı surum : 10

Arkadaşlar telefon normal kulanıyordum. Yattım kalktım inanın yatmadan once hersey noırmaldi.

Suan kı sorun WİFİ baglantısında ınternet yok dıyor ama var evdekı dıger cıhaz ve suanda bu yazıyı yazdıgım cıhazda wıfıden baglanıyor.
Hücresel baglantıda bazı programlar calısırken bazıları calısmıyor. ornek Whatsp ve facebook calısıyor. ama ınstagramdır veya dıger programlar calısmıyor.

Birkackez kapatıp actım duzelır dıye ama suanlık bır duzelme gozukmuyor. Varmı cozumunu bılen basına gelen.
Hocam telefondaki güvenlik uygulamasından veri kullanımına girin orda veri kullanımını kısıtla var orayı bi kontrol edin

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefondaki güvenlik uygulamasından veri kullanımına girin orda veri kullanımını kısıtla var orayı bi kontrol edin

Hocam baktım sımdı tum uygulamaların yanında yeşil tık var. Yanı hepsının yetkısı var gozukuyor mobıl verı ve wıfı kullanımına .

Gariptir sorunsuz bir wifi kullanıyorum ama ınternet eriişimi yok dıyor ama baglanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WHATSP ve FACEBOOK da hıc bır sorun yok suan normal çok garip ya

Bekir (A2)

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 14 U
Konular
32
Hocam baktım sımdı tum uygulamaların yanında yeşil tık var. Yanı hepsının yetkısı var gozukuyor mobıl verı ve wıfı kullanımına .

Gariptir sorunsuz bir wifi kullanıyorum ama ınternet eriişimi yok dıyor ama baglanıyor.

WHATSP ve FACEBOOK da hıc bır sorun yok suan normal çok garip ya
Hocam İp yi statik yapın

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
Hocam İp yi statik yapın

hocam mobilde de aynı sorun var sadece wifide olsa dedıgın dogru. Hatta suan statik yaptım denedım aynı. Wifinin sorunsuz olduguna eminim . İnternet paketinin sorunsuz oldugundan da emınım cunku ıkısınıde denedım. Telefonda bı durum soz konusu

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
ayni sorun benimde basima geldi
turk telekom musteri hizmetlerini aradim
odenmemis borctan dolayi internetim kapanmisti faturayi odeyip actirmistim ama internet blokesini tamamen kaldirmayi unutmuslar.sorunu anlatinca cozduler.bir deneyin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
tüm faturalar otomatik odemede suan kontrol ettim türkcellden odenmemıs faturanız bulunmamaktadır dıyor.

Bu arada wıfı ye baglantıyı ac kapa yaptım arada bı sorunsuz oluyor . mobilde sorun devamlı sürmekte. Donanımsal bır sorun oldugunu dusunmuyorum cunku gercekten tıtız kullanan bırıyımdır kı ne bır dusme carpma herhangı bır darbe soz konusu degıl.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesela bu hatayı verince telden girmeyi denedim daha önce browser üzerinden açmış olduğum link ile foruma girdim sorunsuz

Son düzenleme:

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Evde başka hangi cihazlar wi fi ye bağlı kullanılıyor ?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Modem kapatıp açarak dener misiniz ? Birde modemde dns ayarlarına bakınız elle girdiyseniz ondanda kaynaklı ola bilir ,

onrtsci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Konular
3
Evde başka hangi cihazlar wi fi ye bağlı kullanılıyor ?

1 adet leptop 2 adet samsung j5 1 adet tv

Durum hem hucresel baglantıda hemde wifide hala devam edıyor ne yazıkkı telefonu sıfırlama noktasına kadar geldim. ne yapacam bılmıyorum ınanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt