Yardım Garantisiz Telefon Güncelleme Alıyor Mu?

emir70100

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
REMİR
Cihazım
İPHONE 4
Konular
5
Garantisiz Xiaomi Redmi Note 9 Pro almak istiyorum ve ya (Garantili Realme 6) ama daha önceki telefonumu Hepsiburadan İthalatçı Garantili almama rağmen ( J7 prime) android 6 kaldıydı hiç güncelleme gelmediydi Tanıdığım kişi Note 9 pro kullanıyor 12 güncellemesi geldi mi diye sorduğumda gelmedi diye cevap aldım bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim...

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Garantisiz Xiaomi Redmi Note 9 Pro almak istiyorum ve ya (Garantili Realme 6) ama daha önceki telefonumu Hepsiburadan İthalatçı Garantili almama rağmen ( J7 prime) android 6 kaldıydı hiç güncelleme gelmediydi Tanıdığım kişi Note 9 pro kullanıyor 12 güncellemesi geldi mi diye sorduğumda gelmedi diye cevap aldım bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim...
öncelikle merhaba hoşgeldiniz büyük harf ile yazmak başlık açmak forum kuralları geregi yasak artı evet garantisiz global cihazlar güncelleme alır.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Konu başlığı düzeltilmiştir. Diğer konularımızı açarken tamamen büyük harfle açmamaya dikkat edelim hocam.
Garantisiz telefon kullanicisiyim ve kullandığım custom romlarin hepsi otadan güncelleme aldı. Malum işlem sonrası bootloader kilidiniz açık olacağı için, gerekli adımlarla kendiniz de yayımlanan romun zip dosyasini indirip kendiniz de kurabilirsiniz.

emir70100

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
REMİR
Cihazım
İPHONE 4
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle merhaba hoşgeldiniz büyük harf ile yazmak başlık açmak forum kuralları geregi yasak artı evet garantisiz global cihazlar güncelleme alır.
kusura bakmayın bilmiyordum düzeltiyorum realme 6 mı note 9 pro mu birisi garantili diğeri garantisiz ama karar vermedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu başlığı düzeltilmiştir. Diğer konularımızı açarken tamamen büyük harfle açmamaya dikkat edelim hocam.
Garantisiz telefon kullanicisiyim ve kullandığım custom romlarin hepsi otadan güncelleme aldı. Malum işlem sonrası bootloader kilidiniz açık olacağı için, gerekli adımlarla kendiniz de yayımlanan romun zip dosyasini indirip kendiniz de kurabilirsiniz.
o zaman kısacası güncellemeyi kendin manuel yükleyeceksin

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
SMS doğrulaması olmadığı için konu düzeltmesi yapamıyorsunuz hocam. Sizin için ben duzelttim. SMS doğrulaması yaparak sonrakileri siz duzeltirsiniz. Yurtdışı kayıtlı olmasının dezavantajı çift sim değil tek sim kullanabiliyor olmanız ve garanti kapsamı dışında kalmanız. Bunun dışında bir sorun yok. Ki yardım isterseniz de MIUI Türkiye var. :)
kusura bakmayın bilmiyordum düzeltiyorum realme 6 mı note 9 pro mu birisi garantili diğeri garantisiz ama karar vermedim

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159

o zaman kısacası güncellemeyi kendin manuel yükleyeceksin
Ben şuan ikisinden birini alacak olsam Realme 6 alırım ekranı 90hz olmasından dolayı.

emir70100

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
REMİR
Cihazım
İPHONE 4
Konular
5
Ben şuan ikisinden birini alacak olsam Realme 6 alırım ekranı 90hz olmasından dolayı.
ekran içi değer mi de şarjı daha çabuk biter 90 hz olmasından dolayı 60 hz ayarlayabilirsin tabikide ama şarj farkı var bir mediatek chipi ısınma ve ömrü kısa kalıyor diye biliyorum uzun ömürlü değil

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
estafurullah zamanında bizde uyarıldık artı bana sorarsanız realme kullanmış birisi olarak hem yazılımsal hemde garanti bakımından realmeyi öneririm

emir70100

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
REMİR
Cihazım
İPHONE 4
Konular
5
estafurullah zamanında bizde uyarıldık artı bana sorarsanız realme kullanmış birisi olarak hem yazılımsal hemde garanti bakımından realmeyi öneririm
malzemenin kalitesi daha mı iyi xiaomiden

şöyle diyim malın değerini bilen biriyim çok pinpirik temiz bakarım evden çıkmayan biriyim genelde video izlemeyi günde 2-3 saat oyun oynamayı seven biriyim şarj iyi gitmesi işime gelir arasında 720 mah fark var 2 cihaz arasında
kamera çok önemli değil şimdi bütün telefonlar benzer çekiyor (Realme 6 mı garantili 2500 tl hepsiburada) (garantisiz Xiaomi Redmi Note 9 Pro) mu bunlar aklımdan çıkmıyor daha önceden honor play performans telefon kullanmış biri olarak beni yarı yolda bırakmaz

Son düzenleme:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
malzemenin kalitesi daha mı iyi xiaomiden
her markanın çıkardığı binbir çeşit model cihaz var ve ayrı ayrı özellikleri ve malzeme kalitesi farklıdır onu siz karşılaştırıp bakacaksınız ve karar vereceksiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt