Yardım Garantisiz mi9t güncelleme nasıl yapılır?

Z1atan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Belirsiz
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi garantisiz mi9t alacağım ama aklıma takılan birkaç sorum var.

- İlk olarak ilk defa garantisiz cihaz alıyorum. Telefonuma gelen güncellemeleri sanırım twrp denen bir program gibi bir şeyden yapıyormuşuz.Boatloader vs. açıldıktan sonra. Şimdi mesela telefonuma bir güncelleme geldi ben bunu yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım? Güncelleme dosyasını indirip twrpden filan mı yapıcaz yoksa güncelleme direkt twrp ye geliyor da oradan mı yapıcaz ? Bu biraz kafama takıldı güncelleme olayı.. Sizden yardımlarınızı bekliyorum.
Son olarak dediğim gibi ilk defa garantisiz cihaz alıyorum ne gibi şeyler yapmam lazım neye dikkat etmek lazım ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Konu açmadan önce hep şunu düşünün " Bu sorunu/soruyu benden önce birisi illa ki yaşamıştır çünkü ilk garantisiz xiaomi alan ben değilim" dedikten/düşündükten sonra cihazımıza ait ana konuyu, forumun sağ üst köşesinde bulunan ara butonunu kesinlikle kullanalım, ulaşmak istediğiniz her bilgi/belgeye rahatça ulaşırsınız....

Kolay gelsin,şimdiden hayırlı olsun....

Bu kısmı muhakkak okuyun/inceleyin...

Ana Konu

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi garantisiz mi9t alacağım ama aklıma takılan birkaç sorum var.

- İlk olarak ilk defa garantisiz cihaz alıyorum. Telefonuma gelen güncellemeleri sanırım twrp denen bir program gibi bir şeyden yapıyormuşuz.Boatloader vs. açıldıktan sonra. Şimdi mesela telefonuma bir güncelleme geldi ben bunu yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım? Güncelleme dosyasını indirip twrpden filan mı yapıcaz yoksa güncelleme direkt twrp ye geliyor da oradan mı yapıcaz ? Bu biraz kafama takıldı güncelleme olayı.. Sizden yardımlarınızı bekliyorum.
Son olarak dediğim gibi ilk defa garantisiz cihaz alıyorum ne gibi şeyler yapmam lazım neye dikkat etmek lazım ?

Merhaba,

Güncelleme mevzusu için öncelikle hangi yazılımı kullanıyor cihaz onu bilmek lazım. Twrp kesin olacakmı. Birden fazla etmen var, hepside durumu etkiler. O yüzden daha detaylı bilgi gerekiyor..

Ama garantisiz cihaz sizi korkutmasın. Twrp olsa dahi ota üzerinden güncelleme veren custom romlar mevcut.

Oyla:

Z1atan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Güncelleme mevzusu için öncelikle hangi yazılımı kullanıyor cihaz onu bilmek lazım. Twrp kesin olacakmı. Birden fazla etmen var, hepside durumu etkiler. O yüzden daha detaylı bilgi gerekiyor..

Ama garantisiz cihaz sizi korkutmasın. Twrp olsa dahi ota üzerinden güncelleme veren custom romlar mevcut.

Hocam daha almadım cihazı ama aldığım zaman nasıl bir şey yapmam lazım diye sormuştum. Alacağım cihaz garantisiz mi9t. Normal yazılım gelir sanırım. Birde güncelleme için rom değiştirmek mi gerekiyor yani kendi romumuza gelen güncellemeleri yapabilecek miyiz ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam daha almadım cihazı ama aldığım zaman nasıl bir şey yapmam lazım diye sormuştum. Alacağım cihaz garantisiz mi9t. Normal yazılım gelir sanırım. Birde güncelleme için rom değiştirmek mi gerekiyor yani kendi romumuza gelen güncellemeleri yapabilecek miyiz ?

Hocam,gelen roma göre değişir Güncelleme almayan bir rom ise rom değiştirilerek güncelleme alması sağlanabilir. Garantisiz dediğinize göre imdi kayıtsız olacak. Bu tür cihazlar twrp yüklü olsa daha iyi olur. Twrp yüklü olmadan güncelleme ve fabrika ayarlarına dönmeyi önermiyorum. İmei silinebilir.

Oyla:
Üst Alt