Yardım Garantisiz Mi Mix 2 alsam mı?

• Konbuyu başlatan Myph
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 593

Myph

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
.
Konular
1
Garantisi olmayan ama hiçbir sıkıntısı olmayan, tanıdığım birinden Mi Mix 2 almayı düşünüyorum. Ancak bu telefon bozulduğunda acaba normal telefoncularda tamir ettirebilir miyim? Bozulunca telefon tamamen gitmez değil mi? Ayrıca Mi Mix 2'yi önerir misiniz? Güncelleme alıyor mu?

Son düzenleme:

serkaneker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Normal telefoncular tamir edemez. KVK, Delta gibi bir servise ücretli tamir ettirmeye çalışabilirsiniz.

Cihaza imei işlemi yapılmışsa hiç bir türlü almanı tavsiye etmem. Pasaport kayıtlıysa garanti koşullarını göz önüne alarak alabilirsin.

Alırken mutlaka kendi aranızda tutanak tutun. Telefonun imei, satış tarihi, ücreti, paranın ödendiği vs konularını içersin tutanak. İki nüsha düzenleyin biri sende kalsın.
[doublepost=1521836830,1521836584][/doublepost]Mi Mix 2 çok güzel cihaz. Tasarım nedeniyle tercih edilebilir. Tercih sebebin tasarım değilse 2 yıl Türkiye garantili Nokia 8 2 puan daha fazla almış.

Oyla:

Myph

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
.
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal telefoncular tamir edemez. KVK, Delta gibi bir servise ücretli tamir ettirmeye çalışabilirsiniz.

Cihaza imei işlemi yapılmışsa hiç bir türlü almanı tavsiye etmem. Pasaport kayıtlıysa garanti koşullarını göz önüne alarak alabilirsin.

Alırken mutlaka kendi aranızda tutanak tutun. Telefonun imei, satış tarihi, ücreti, paranın ödendiği vs konularını içersin tutanak. İki nüsha düzenleyin biri sende kalsın.
[doublepost=1521836830,1521836584][/doublepost]Mi Mix 2 çok güzel cihaz. Tasarım nedeniyle tercih edilebilir. Tercih sebebin tasarım değilse 2 yıl Türkiye garantili Nokia 8 2 puan daha fazla almış.

Eğer bozulunca herhangi bir yere tamir ettirebiliyorsak sıkıntı yok. Şuan tek sıkıntım bu.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hocam herhangi bir yerde tamir edilmez
Hiçbir telefon herhangi bir yerde tamir edilmez
Forumda bu problemin çözümü için ben ve benim gibi teknik servise bakan arkadaşlar var. Teknik konuda bizler yardımcı oluruz.
Fiyat iyi arkadaş da güvenilir ise sıkıntı yok.
İmei tutanak filan hikaye. Yeniden Repair işlemini yaptırır ve sorunsuz kullanırsınız

Oyla:

serkaneker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Tutanak ve imei olayı hikaye değildir.

İkinci el aldığınız cihaz çalıntı çıkarsa veya daha önceden başka bir suça karışmışsa elinizde tutanak yoksa hakim karşısında derdinizi anlatamazsınız.

İmei işleminin cezasını da internetten araştırabilirsiniz. Bir çok örnek var.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Tutanak ve imei olayı hikaye değildir.

İkinci el aldığınız cihaz çalıntı çıkarsa veya daha önceden başka bir suça karışmışsa elinizde tutanak yoksa hakim karşısında derdinizi anlatamazsınız.

İmei işleminin cezasını da internetten araştırabilirsiniz. Bir çok örnek var.
Çok haklısınız hocam
Cihazı çalan arkadaşlar mi hesap kilidini kaldırmak için geldi. Cihazı kontrol Edip çalıntı olduğunu anladım. Arkadaşlarla beraber karakola gittik. Memur bey "gidin bulduğunuz yere bırakın " demekle yetindi. Çok şükür sahibini bulup ulaştırdım ama adalet sistemi dediğiniz gibi işlemiyor.

Arkadaşımız cihazı tanıdığından alacağını belirtmiş . Bu noktada çalıntı v.b. Olma şüphesi yok. Bu yüzden hikaye dedim .

Oyla:
Üst Alt