Yardım Garantili Note 7 mi, Garantisiz Mi 9T mi?

Virtue

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Reklam
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 7, Mi 9t, Mi 9SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, sonunda bugün ben de mi bir cihaz alıyorum ama 2 seçenek arasında kaldım. Garantili redmi note 7 şuan 1700 tl civarlarında, ikinci seçenek ise garantisiz mi 9t, o da 2200 tl. İkisinin ortasında bir seçenek daha var ama onu bilemedim, garantisiz mi 9se(1900 tl). Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Hocam
Fiyat arttıkça tamir masrafı da artacağından redmi note 7 almanızı tavsiye ederim.Bütçenize göre alın (maaşınıza göre )ilerde zorlanmayın

Oyla:

Servettek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Setvet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, sonunda bugün ben de mi bir cihaz alıyorum ama 2 seçenek arasında kaldım. Garantili redmi note 7 şuan 1700 tl civarlarında, ikinci seçenek ise garantisiz mi 9t, o da 2200 tl. İkisinin ortasında bir seçenek daha var ama onu bilemedim, garantisiz mi 9se(1900 tl). Sizce hangisini tercih etmeliyim?

sevgili kardeşim bende senin gibi teredütlerim var hatta yillarca samsung kullanan biri oolarak kesinlikle mi 9t tam 4 gundur kullanmaktayim resmen akiyor tlf bende not 7 mi mi 9t arada kaldim hani derlerya bir zar attim ve mi 9t aldim velhasir şiddetle mi 9t inş yazimin sana etkisi olur eyer sende benim gibi alip en az 3 yil kullanacaksan 2 kurus fazla ver mi 9 t yi al

Oyla:
Üst Alt