Yardım Garantili Mi5 32/64 veya Mi5s 32/64 öneri ?

burakkayaex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
MI 9T 128G
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
5
arkadaşlar merhaba. bende xiaomi ye geçmek üzereyim ama 4lü seçenek arasında kaldım.Mi5 32/64 veya Mi5s 32/64?.garantili almak istiyorum en başta. kafamdaki ilk sorun dahili hafıza 32gb yeterli olur mu bana? şu anki telefonum 16gb'lık ve ağzına kadar dolu 32 tedirgin ediyor. oyun oynamam ama sosyal medya kullanır video izler fotoğraf çeker paylaşır ve alırım sürekli işim gereği. 5 ile 5s arasındaki fiyat farkı sizce değer mi 32lik olarak düşünürsek 1069tl mi5 1399tl mi5s.birde kasa kalitesi tabiki insanlar mi5'i kağıt gibi kırılgan olarak görüldüğünü farkettim şüpheye düştüm. artıları eksileri ile kullanıcı deneyimlerinizi alabilir miyim?

burakkayaex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
MI 9T 128G
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok mu öneride bulunacak artıları eksileri söyletip tavsiye verecek kimse?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam tercih tamamen sizin kullanım alışkanlıklarınıza, telefondan beklentilerinize bağlı. Böylesine 4'lü bir karşılaştırma için daha önce konu açılmamıştı ama mi5 modelleri ve mi5s modelleri kendi aralarında ve mi5/mi5s karşılaştırmaları oldukça fazla yapıldı. Örneğin bugün iki arkadaşımızın Mi5s modelleri arasındaki ram mi depolama mı tartışması oldukça keyifli geçti. Bir göz atmak istersiniz zannediyorum. http://forum.miuiturkiye.net/konu/sizce-hangi-mi5s-4-32-mi-yoksa-3-64-mu.9705/

Bu ve benzeri konulardan forumumuzda oldukça fazla var. Konular arasında biraz dolaşırsanız bir fikir edinebilirsiniz tahmin ediyorum :)

Oyla:

Red_d

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Mi5 128 gb ya da bulabilirsen Mi5 s 128 gb al. İşlemci olsun ram olsun alt modellerden daha performanslı. Zaten SDcard desteği yok. 128 gb kafan rahat olsun.

Oyla:
Üst Alt