Karşılaştırma Garantili mi note 10 lite vs yurtdışı mi note 10 pro

oktay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Redmi s2
Konular
4
Selamın aleyküm.Max 4000 bütcem var.mi note 10 lite vs mi note 10 pro arasında kaldım.Mi note 10 lite ı garantili alabılırım fakat mi note proyu yurtdısı alabılırım.sizce bu riske girmeye değer mi?Açıkcası yurtdışı telefon hiç kullanmadım ve korkmuyor da degılım.Ysrdım ederseniz sevinirim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Selamın aleyküm.Max 4000 bütcem var.mi note 10 lite vs mi note 10 pro arasında kaldım.Mi note 10 lite ı garantili alabılırım fakat mi note proyu yurtdısı alabılırım.sizce bu riske girmeye değer mi?Açıkcası yurtdışı telefon hiç kullanmadım ve korkmuyor da degılım.Ysrdım ederseniz sevinirim.
Hocam IMEI'yi sağlam atarsanız bir şey olmaz. Garanti hiçbir işe yaramıyor bu devirde. Tavsiyem yurtdışı cihaz almanız

oktay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Redmi s2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam IMEI'yi sağlam atarsanız bir şey olmaz. Garanti hiçbir işe yaramıyor bu devirde. Tavsiyem yurtdışı cihaz almanız
Hocam imei işine güvenemiyorum.herhangi bi yerde yaptırılabılır mı?Letgo sahıbındende var uygun fıyata yurtdısı cihaz ama ne kadar güvenilirler bilmiyorum.

Tolga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 4 LTE
Meslek
Öğrenci
Konular
19
xiaomi'nin türkiyedeki sözde garantisini evofone adlı şirket veriyor. bu şirketin garantisiyle garanti olmaması arasında hiçbir fark yok hocam. bu yüzden yurtdışı imeili almanız faydalı olacaktır. ayrıca letgo ve sahibindendeki kazık fiyatlar yerine facebook gruplarından gerçek hesaplı fiyatlara bulabilirsiniz cihazı. letgo ve sahibindende satış yapanlar facebook gruplarından satın alıp pahalıya satan fırsatçılar oluyor genelde. grupları nasıl bulacağınızı özel mesaj atarsanız iletirim, açıktan konuşmayalım.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam imei işine güvenemiyorum.herhangi bi yerde yaptırılabılır mı?Letgo sahıbındende var uygun fıyata yurtdısı cihaz ama ne kadar güvenilirler bilmiyorum.
Hocam IMEI konusu için elinizde eski bir cihaz varsa daha iyi olur onun imei'si atılır. İşinin ehli birini istiyor iseniz Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Ben her zaman resmi distribütör garantili cihaz aldım. Garantilik bir durum olursa, hiç olmazsa muhattabın oluyor. Çok olmadı hakem heyeti ile paranı alabiliyorsun.
Garantisizde bir sorun oldu mu ortada kalıyorsun. Çoğu zaman çözüm adı altında cihazı daha çok bozulup tarafına teslim ediliyor. Ki bu işin imei atması vs. Olmak üzere bir sürü detayı var.
Seçim sizin tabiki. Ben olsam resmi distribütör garantili alırdım

Üst Alt