Çözüldü Garantili cihaz

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.02 küresel global
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar değerli üyelerimiz ve saygıdeğer hocalarım son zamanlarda Galaxy a11 cep telefonu satın aldım ve cihazda çift sim Kart girişi vardı bende 1 tanesini note 9 pro cihazıma taktım şimdi garantiye yollarsam veya şikayet falan etsem ne yapabilirim kârım ne olur bundan

Çözüm
Öncelikle ayıptır... Böyle bir soruya dahi cevap vermek utanç verici, nasıl hırsızlık, dolandırıcılık yaparım diye soruyorsunuz... Bir MIUI Türkiye forum üyesine yakıştıramadım.

Yapmayı düşündüğünüz işlem sonucunda Note 9'a yazmış olduğunuz IMEI klon IMEI olması nedeniyle iptal edilir. Muhtemelen servis yetkilileri resen işlem başlatır ve durumu savcılığa intikal ettirirler. Soruşturma sonucunda şu an o telefonda takılı olan hat sahibine cezai yaptırım uygulanır. A11 cihazınızdaki IMEI'ler ise cihaz ithalatçınızın talebi ile BTK tarafından SIM kartınız ile eşleştirilir ve sadece eşleştirilen SIM kart ile kullanmaya devam edersiniz. Garanti süreci sonrasında herhangi bir maddi çıkar elde edemezsiniz tam aksine...

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam hiçbir şey anlamadım ben de. Biraz daha açıklayıcı yazarsanız bir yol gösteren olacaktır.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
A11 cihazınızda bulunan ikinci IMEI numarasını Redmi Note 9 cihazınıza yazdınız ve bu nedenle A11'i arızalı/ayıplı ürün olarak servise mi göndermek ve ücret iadesi mi almak istiyorsunuz?

Oyla:

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A11 cihazınızda bulunan ikinci IMEI numarasını Redmi Note 9 cihazınıza yazdınız ve bu nedenle A11'i arızalı/ayıplı ürün olarak servise mi göndermek ve ücret iadesi mi almak istiyorsunuz?
Evet aynen öyle

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle ayıptır... Böyle bir soruya dahi cevap vermek utanç verici, nasıl hırsızlık, dolandırıcılık yaparım diye soruyorsunuz... Bir MIUI Türkiye forum üyesine yakıştıramadım.

Yapmayı düşündüğünüz işlem sonucunda Note 9'a yazmış olduğunuz IMEI klon IMEI olması nedeniyle iptal edilir. Muhtemelen servis yetkilileri resen işlem başlatır ve durumu savcılığa intikal ettirirler. Soruşturma sonucunda şu an o telefonda takılı olan hat sahibine cezai yaptırım uygulanır. A11 cihazınızdaki IMEI'ler ise cihaz ithalatçınızın talebi ile BTK tarafından SIM kartınız ile eşleştirilir ve sadece eşleştirilen SIM kart ile kullanmaya devam edersiniz. Garanti süreci sonrasında herhangi bir maddi çıkar elde edemezsiniz tam aksine kayıplarınız olur.

Oyla: Çözüm

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam o yazıdan bunları bu şekilde ve doğru anlamış olmanızdan ötürü sizi tebrik ediyorum.
Düşünce özgürlüğüne inanırım ama böyle bir düşünceye sahip olanların bu özgürlüklerinin ellerinden alınması taraftarıyım.

Oyla:

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o yazıdan bunları bu şekilde ve doğru anlamış olmanızdan ötürü sizi tebrik ediyorum.
Düşünce özgürlüğüne inanırım ama böyle bir düşünceye sahip olanların bu özgürlüklerinin ellerinden alınması taraftarıyım.
Hocam sakin olun lütfen özgürlüğümü elimden alamazsınız benim sacede sorum vardi ve cantara hocam soruma cevap verdi size kalsam demekki kellemi vurdudurusunuz sakin olun sadece bir soru sordum

Oyla:
Üst Alt