Çözüldü Garantili aldığımız bir redmi8 vs mi A3 telde blother kilidi vs bunun gibi herhangi bir işlem yapmaya gerk varmı ?? bu işlemeler ne amaçla yapılıyor??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
: Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
redmi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
yüklü rom nedir bimiyorum

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantili aldıysan hiç bir işleme gerek yok dostum
garantisiz aldığım note 5 pro vardı onada hiç bir işlem yapmamıştık ki bir işlem yapılacak diye söylememiştiler.duymuşundur grublarda emre albayrak vardır .gerçi o telde elimde payladı ya.ana kartı gittmişti:(((

Oyla:

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Garantili, garantisiz fark etmez hiç bir işlem yapmadan kullanabilirsin. Kilit açma, rom yükleme gibi işlemler kullanıcının tercihidir. İsteyen yapar istemeyen yapmaz.

Oyla:

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
garantisiz aldığım note 5 pro vardı onada hiç bir işlem yapmamıştık ki bir işlem yapılacak diye söylememiştiler.duymuşundur grublarda emre albayrak vardır .gerçi o telde elimde payladı ya.ana kartı gittmişti:(((
Kendi fikrimce kullanıcı androidin özgür dünyasına açılmak istediği zaman BL kilidini açar.Bu sayede sahip olduğu cihaza daha çok erişimi olur.Fakat telefon güvenlik açısından biraz daha riskli hale gelir.BL kilidi açıldığı zaman Custom Recovery,root atma gibi çeşitli eğlenceli işler yapılabilir.Fakat yapacağın ufak bir hata bile bir anda soğuk terler akıtmanı sağlayabilir.Gerek yok yani boşver.

Oyla:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Garantili, garantisiz fark etmez hiç bir işlem yapmadan kullanabilirsin. Kilit açma, rom yükleme gibi işlemler kullanıcının tercihidir. İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
eyvaallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi fikrimce kullanıcı androidin özgür dünyasına açılmak istediği zaman BL kilidini açar.Bu sayede sahip olduğu cihaza daha çok erişimi olur.Fakat telefon güvenlik açısından biraz daha riskli hale gelir.BL kilidi açıldığı zaman Custom Recovery,root atma gibi çeşitli eğlenceli işler yapılabilir.Fakat yapacağın ufak bir hata bile bir anda soğuk terler akıtmanı sağlayabilir.Gerek yok yani boşver.
eyvaallah hocam

Oyla:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt