Soru Garantiden Sonra Sürüm Değişti

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
Herkese merhabalar arkadaşlar geçenlerde telefonumu garantiye gönderdim
Anakartı değişti geldi
Sorum şu garantiye göndermeden önce telefonumda 13.0.8 sürüm yüklüydü (global cihaz) ayrıca sürüm kısmında SKFMIXM yazıyordu
garantiden geldi 13.0.3 yüklü ve SKFTRXM yazıyor global rom değilde tr rom yüklenmiş sanırım bana bir artısı veya eksisi olur mu? Tekrar garanti ile iletişime geçmek gerekir mi? Bir de neden böyle gir yol izlenmiştir bir fikri veya bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Hiçbir fark yok tr rom kurulmuş güncel korkulacak yada endişe edilecek sorun yok sorunsuzca kullanabilirsiniz herhangi bir eksik vs durum da yok

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bir eksisi olmaz. Global sürüm yerine tr sürüm yüklü olarak gelmiş daha sonrasında bl kilidi açılıp global sürüm yüklenilebilir sorun değil. Değiştirmenizede gerek yok. Ellerindeki anakarta göre değişen bir durum. Tekrar garanti ile iletişime geçmenizi gerektirecek bir durum değil.

miuici11

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
&
Cihazım
redmi note10pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir fark yok tr rom kurulmuş güncel korkulacak yada endişe edilecek sorun yok sorunsuzca kullanabilirsiniz herhangi bir eksik vs durum da yok

Bir eksisi olmaz. Global sürüm yerine tr sürüm yüklü olarak gelmiş daha sonrasında bl kilidi açılıp global sürüm yüklenilebilir sorun değil. Değiştirmenizede gerek yok. Ellerindeki anakarta göre değişen bir durum. Tekrar garanti ile iletişime geçmenizi gerektirecek bir durum değil.
Cevaplar için teşekkür ederim ayrı ayrı o zaman böyle kullanmaya devam edeyim kalsın

Üst Alt