Yardım Garanti kapsamında değişecek makine hakkında.

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
seri6
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Bosch marka bulaşık makinemiz bozuldu. Garanti kapsamında değişim kararı çıktı. Değişen cihazımız 4 serisi bir cihazdı. Bize yine 4 serisi bir cihaz önerdiler ancak biz daha üst sınıf 6 programlı bir ürün istedik ve fiyat farkını vererek seri 6 bir cihaz aldık. Bu cihazda garanti kapsamında bozuldu. Yine değişim kararı çıktı. Ancak aynı üründen üretim olmadığı için başka cihaz önerdiler.
Sıkıntı burada. Bize önerdikleri seri 6 cihazımızın muadili olan aynı özelliklerde yine 6 programlı 4 seri bir cihaz önerdiler. Tüm özellikleri aynı imiş dediklerine göre. Ben kabul etmedim ama bir sonuç alamadım. Süreç 1 ay uzadı ve mağdur olduk. İhtiyaçta var.
önerdikleri 4 seri cihaz 3600TL- 6 seri olan cihaz ise 5600TL
Bana yine dedikleri 3600TL olan 4 seri cihazı kabul etmem yada aradaki farkı verip 6 serisi ürünü almam.
Soru 1: Sizce bu makineler arasında seri sınıfı farkı var mıdır?
Soru 2: Seri 6 cihazdan 4 seri olan bir modele geçmek doğru mu ? ( eski makinemle tüm özellikleri aynıymış diyorlar)
Soru 3: Seri 4 cihazı kabul edip daha sonra tüketici mahkemesine verip bir sonuç alabilir miyim? ( çok zaman oldu evde bulaşık makinesi çok lazım ).
Not: KOnu yanlış yerde ise taşınabilir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Ben olsam bir daha o markayı kapıdan sokmam. Kimin başına gelmiş böyle bir şey. Hadi bozuldu, hadi ikisinde bozuldu, yav tamir olur garanti kapsamında. Tamiri bile yapılamıyor nasıl bir arıza veriyorsa. Üstelik yeni versiyon olanın üretimi yok ama eski versiyonun var. Şaka gibi.
Bana öyle geliyor ki o ikinci kez verdikleri makinede daha önce arızadan gelip sıfırlanmış cihaz. Üstünde fark alıp size satmışlar.

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38