daham07 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özcan Cihazım Xiaomi Mi 8 Konum Antalya/Gazipaşa Katılım 13 Şubat 2016 Konular 31 Mesajlar 191 Tepkime puanı 22 Puanları 18 17 Şubat 2018 #1 Root ve Bootloader kilidini açmak garantiyi iptal eder mi bu arada garantim Delta Servisi
Codered to be or not to be.. MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emrah Cihazım Mi 9T Pro Meslek IT Professional Yaş 43 Konum Burgaz Katılım 5 Nisan 2016 Konular 52 Mesajlar 2.593 Tepkime puanı 2.000 Puanları 188 17 Şubat 2018 #2 daham07' Alıntı: Root ve Bootloader kilidini açmak garantiyi iptal eder mi bu arada garantim Delta Servisi Genişletmek için tıkla ... Forumda defalarca soruldu ve cevaplandı. Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapın. Garanti bozulmaz. Oyla: Oyla 0 Downvote
daham07' Alıntı: Root ve Bootloader kilidini açmak garantiyi iptal eder mi bu arada garantim Delta Servisi Genişletmek için tıkla ... Forumda defalarca soruldu ve cevaplandı. Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapın. Garanti bozulmaz.