Soru Garanti dışı

hakantr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi4 4g
Konular
5
Ekranı kapanan mi4 cihazı telefoncuya verdik bilgisayara bağlasin ve dosyaları alsın diye, eşim telefon garantili diye belirtmemiş ve adam bataryayı sökmus. İçindeki dosyaları da alamadık çünkü cihaz görülmüyor. Dalta servise gönderdim , 11 gün sonra aradılar telefon garanti dışı diye, eğer isterseniz 500 tl ye ekranı ve bataryayı, batarya filminin degistiririz dediler. Telefonu kaça aldık zaten gönderin, dedim.
4-5 aylık telefonun ekranının kendi kendine bozulduğuna mı kizarsin, telefoncuya mı kizarsin, eşe mi kizarsin, neyse kimseye kizmadim
N11 ve gitti gidiyor da 150ye ekranlar var, batarya vs 50 lira, işçilik derken 250ye halledebilirim, ne onerirsiniz.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 4 LTE
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Hocam ekran kapanmasından kastınız nedir? Basit bir mevzuya benziyor önce foruma danışsaydınız keşke
Ayrıca bataryayı ve ekranı kendiniz alıp yaptırmanız tabiki daha kârlı ama batarya kolay olsa da ekran biraz zor takılıyor bilginize

Oyla:

hakantr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi4 4g
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, foruma danistim, onerilen şeyleri yaptım hiçbiri çözüm olmadi, en son garantiye gönderdim, şimdi selduman isimli arkadaşa gönderdim tamir icin

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, foruma danistim, onerilen şeyleri yaptım hiçbiri çözüm olmadi, en son garantiye gönderdim, şimdi selduman isimli arkadaşa gönderdim tamir icin

selduman hocam işin ehlidir, sorunsuz güvenebilirsiniz ;)

Oyla:
Üst Alt