Yardım Garanti dışı kalmadan Endonezya Roma geçilebilir mi?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Hocam o takdirde, xiaomi bu konuda kendi yazılımını ikinci plana atmış gibi bir duruma düşüyor.

Global yazılımlı cihazlarına, kendi uygulamalarını kullanma seçeneğini verseydi, daha akıllıca iş yapmış olurdu. Yani uygulama arayüzleri konusunda, google'un hakimiyetini kabul etmiş durumuna düşüyor.

Peki Poco serisi telefonlarda durum nedir hocam ? Poco'larda arayüz biraz farklı da, sorayım dedim.
Hocam bildiğim kadarıyla Xiaomi çatısı altındaki bütün cihazlarda durum böyle. Google'ın baskısı yüzünden böyle bir yol izlendiği söyleniyor.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hocam bildiğim kadarıyla Xiaomi çatısı altındaki bütün cihazlarda durum böyle. Google'ın baskısı yüzünden böyle bir yol izlendiği söyleniyor.
Aynen de ondandir. Çünkü kabul etmese sonu Huawei gibi olacaktı. Huawei dik durdu ve en doğrusunu yaptı. Dünyanın bu global çeteden kurtulması gerek ama nasıl...

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Aynen de ondandir. Çünkü kabul etmese sonu Huawei gibi olacaktı. Huawei dik durdu ve en doğrusunu yaptı. Dünyanın bu global çeteden kurtulması gerek ama nasıl...
Yeni işletim sistemi ile olabilir :)
Çinli şirketler kendi aralarında anlaşıp işletim sistemi yapsa zaten kaç milyar kullanıcı var :)
Hindistanı da ikna ederlerse dünya nüfusunun yarısı eder.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Xiaomi firması, kullanıcılarına; en azından farklı iki yazılımı oto güncelleme şeklinde yükleme imkanı tanıyabilirdi.

Kullanıcılar da, hangi yazılımı oto güncelleme ile almak istiyorsa, seçip yükleyebilirdi.

Şimdiki durumda, millet boot loader kilini kaldırmak için, müracaatlar yapıyor. Sonra rom değiştirip riske giriyor. Telefonlar garanti dışına çıkıyor

Yani anlatmaya çalıştığım husus; olan kullanıcılara oluyor.

Üst Alt