Yardım Garanti Dışı Kalır Mı?

VebaDoc35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
Arkadaşlar poco x3 pro cihazım var. Stock rom da sıkıntılar yaşadım ve xiaomi.eu rom kurdum bunu yapmak için bilirsiniz BL açık olması gerek. Garanti bozulmuş mudur? Sadece BL açtım ve eu rom kurdum. Garantim hangi Garanti bilmiyorum DELTA ya da Genpa gibi nasıl öğrenebilirim yardim eder ve sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Arkadaşlar poco x3 pro cihazım var. Stock rom da sıkıntılar yaşadım ve xiaomi.eu rom kurdum bunu yapmak için bilirsiniz BL açık olması gerek. Garanti bozulmuş mudur? Sadece BL açtım ve eu rom kurdum. Garantim hangi Garanti bilmiyorum DELTA ya da Genpa gibi nasıl öğrenebilirim yardim eder ve sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum
Cihaz boot kilidi açıldığı an garantiden çıkar hocam.
Geri nasıl garantiye sokulur derseniz.
Boot kilidini kilitlerseniz sorun çözülmüş olmuyor diyelim bir sorundan dolayı servise verdiniz servis işlemleri yapmadan cihazın engineer arayüzü diyeyim girip bakıyor hit counterda artış var mı varsa direk garantiden çıkmış sayabilir tamamen o an ki teknisyenin insiyatifine kalmış bir şey bu garantiden sayar veya saymaz ama boot kilidi açıldığı an garantiyi Yok sayın.
Delta Bir dönemler boot kilidi açık bile olsa geliştirici olarak varsayarak garantiden sayıyordu ancak hala aynı şekilde işlem yapılıyor mu hiç bir fikrim yok kimse net cevap veremez dediğim gibi teknisyenin keyfine kalmış bir durum bu olay..

VebaDoc35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutunun içindeki garanti belgesinde yazıyor olmalı hocam.
Sadece Xiaomi Türkiye Garanti belgesi diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boot kilidini kilitlerseniz sorun çözülmüş olmuyor diyelim bir sorundan dolayı servise verdiniz servis işlemleri yapmadan cihazın engineer arayüzü diyeyim girip bakıyor hit counterda artış var mı varsa direk garantiden çıkmış sayabilir tamamen o an ki teknisyenin insiyatifine kalmış bir şey bu garantiden sayar veya saymaz ama boot kilidi açıldığı an garantiyi Yok sayın.
Delta Bir dönemler boot kilidi açık bile olsa geliştirici olarak varsayarak garantiden sayıyordu ancak hala aynı şekilde işlem yapılıyor mu hiç bir fikrim yok kimse net cevap veremez dediğim gibi teknisyenin keyfine kalmış bir durum bu olay..
Çok uzun yazmışsınız hocam. Teşekürler ya garanti benim umurunda değil yeni cihaz diye endişe ettim sorayım dedim. Benim cihaz sağlam geldi içinde gelen stock rom hariç onu da eu rom ile düzelttik gerisi kullanımıma bağlı ki ben çok iyi bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutunun içindeki garanti belgesinde yazıyor olmalı hocam.
Bu arada biraz daha anlatabilir misin hocam tekrar bakayım aynı şeyden mi bahsediyoruz

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
Valla ben kilit açık şekilde gönderdim adamlar gayet de güzel ilgilendi

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Kalması muhtemel ama denildiği gibi teknik servisin inisiyatifinde olan bir şey. Aslında mobil cihazlarda teknik servis inisiyatifine bırakmak yerine garanti 2 başlığa ayrılmalı: donanım ve yazılım garantisi... Yazılımla ilgili bir değişiklik yapıldığı zaman o devre dışı kalmalı, donanımla ilgili bir şey yapıldıysa o. Yazılımda oynama yapıp donanımın da devre dışı kalması işi biraz saçmalık. Böyle bir sistemi getiren üretici büyük kazanır globalde.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Mi 9t cihazımı ilk aldığım zaman bl kilidini açıp oneos rom yükledim. Sonra hoparlör çızırtısı şikayetiyle garantiye yolladım. Hiç bir sorun olmadı.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bl açıldığı an servis isterse bunu görebiliyor. Tamir etmiyorum derse? Der mi der.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt