Soru Garanti Delta vs Kvk

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Evet arkadaslar soru aslinda basit gibi ama soyle birsey sormak istiyorum. Malumunuz cepport garanti olayinda kvk ya döndü. Benim merak ettigim sebebi. Ve ikinci olarakta delta kvk kiyaslamasinda kvk nin bootloader kilidini acmanin garanti disi biraktigini herkes biliyorken. Sistem neden bu sekle dondu? Deltayi sevmem ama bootloader acmak custom yuklemek delta icin sorun olmamazken kvk neden boyle zorlama durumlara bizleri sokuyor? Ha durum degistiyse bilemem ama aydinlatirsaniz beni sevinirim. Kvk hala bootloader i garabti disi birakiyor degil mi? Hal boyle olunca kvk garantiye cepportun gecmesi kullancilarinin ozgurlugunu kisitlamaz mi ? Saygilar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Ustam global sürüm cihazlara KVK garanti koyuyor ve bl kilidi kapalı satıldığı için sonradan müdahaleye garanti dışı diyor bu da normal bence. Ritzy delta gibi diğer yetkili servisler bl kilidi açık yani açılışta unlock yazan cihazların garantisini verdiklerinden garanti kapsamında görüyorlar diye tahmin ediyorum.

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
6
Ben cepporttan KVK garantili r5+ almıştım 5 ay önce. Bl kilidi açık geldi. Rom rom dolaşıyorum ben de :) garanti dışı bırakamazlar

Üst Alt