Çözüldü Garanti araştırması nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcnbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Form numarası
507462
Delta servise gönderdiğim ghost screen arızalı cihazım için durum kısmında “Garanti araştırması yapılıyor” yazıyor. Alalı bir sene olmadı ve mediamarktan aldım bu ne demek oluyor? Yardımcı olabilir misiniz.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Delta servise gönderdiğim ghost screen arızalı cihazım için durum kısmında “Garanti araştırması yapılıyor” yazıyor. Alalı bir sene olmadı ve mediamarktan aldım bu ne demek oluyor? Yardımcı olabilir misiniz.
Cihazın garanti kapsamına girip girmediği kontrol ediliyor muhtemelen

mcnbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın garanti kapsamına girip girmediği kontrol ediliyor muhtemelen
Bu işlem ne kadar sürebilir ki. Bu ayın 13 de ellerine ulaşmış. Telefonu parçalarına ayırıp tek tek kontrol mü ediyorlar çünkü iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Koronavirus nedeniyle calisma zamanlarinin kisitlandigini aklimizdan cikarmayalim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba,

Kayıt işlemleri esnasında öncelik cihazın garantisinin firmamıza ait olup olmadığını kontrol etmektir. Servis noktalarımızda pandemi sebebi ile kısa çalışma programı uygulanmaktadır. Bu süreçte yaşanan aksaklıklar için özür dileriz. Gerekli araştırma ve kontroller sağlandığında cihazınızın garantisinin firmamıza ait olmadığı tespit edilmiş ve cihazınız onarımsız şekilde sizlere teslim edilmiştir. Tekrar anlayışınız için teşekkür ederiz.

mcnbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Kayıt işlemleri esnasında öncelik cihazın garantisinin firmamıza ait olup olmadığını kontrol etmektir. Servis noktalarımızda pandemi sebebi ile kısa çalışma programı uygulanmaktadır. Bu süreçte yaşanan aksaklıklar için özür dileriz. Gerekli araştırma ve kontroller sağlandığında cihazınızın garantisinin firmamıza ait olmadığı tespit edilmiş ve cihazınız onarımsız şekilde sizlere teslim edilmiştir. Tekrar anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teşekkürler evet garantim delta serviste değilmiş fakat cihaz bana teslim edilmedi kargoya verildi ise kargo numarası bana bildirilmedi bilginiz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt