Yardım GApps yükledikten sonra açılmıyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 265308
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 1K

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
bende bunu flashladım hocam bu core mi acaba?
Evet en düşük paket 100mb felan.
Ben asop rom kurarken gapps yüklü gelmiyorsa şu şekilde kurulum yapıyorum.
Önce twrpden crdroid flaşlıyorum. Sonra wipeden dört işlemi ve diğer yerden yes yaparak formatlıyorum
Reboot yapıp kurulumu yaptıktan sonra twrpye girip gappsı flaşlıyorum. Hatasıs olması için bir daha yes yaparak format atıp sistemi başlatıyorum ve temiz bir kurulum daha yapıyorum :)
Bazen gapps yükledikten sonra sorunlar oluşabiliyor. Bunun çözümünü gapps yükledikten sonra format atmak diye düşünüyorum

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Evet en düşük paket 100mb felan.
Ben asop rom kurarken gapps yüklü gelmiyorsa şu şekilde kurulum yapıyorum.
Önce twrpden crdroid flaşlıyorum. Sonra wipeden dört işlemi ve diğer yerden yes yaparak formatlıyorum
Reboot yapıp kurulumu yaptıktan sonra twrpye girip gappsı flaşlıyorum. Hatasıs olması için bir daha yes yaparak format atıp sistemi başlatıyorum ve temiz bir kurulum daha yapıyorum :)
Bazen gapps yükledikten sonra sorunlar oluşabiliyor. Bunun çözümünü gapps yükledikten sonra format atmak diye düşünüyorum
Hocam format yapınca sistem siliniyor bende

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Haydaa. Silinmemesi lazım ya. Gappsı yükleyince yes yapsakta crdroid geçerli rom olduğu için kuruluma geçiş yaparak telefon açılması lazım
Bende anlayamadım hocam tekrar rom yüklemek zorunda kalıyorum sonra

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam ek olarak,

Mümkün olduğunca gappsı rom öncesi tarihli olanı kurun. Crdroid agustos sürümü olup gappsı ekim sürümü kurmayın.

Tüm gappsları denediyseniz de son önerim :

Magisk gapps :

Düz romu kurun, rootlayın, magisk üzerinden bu dosyayı kurun. Cihazı aç kapa yaptıktan sonra gapps gelecek.
Hocam sorunun kaynağı ne bilmiyorum ama ne root nede gapps açınca sistem açılmıyor MIUI ile devam

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam sorunun kaynağı ne bilmiyorum ama ne root nede gapps açınca sistem açılmıyor MIUI ile devam
Keşke bahsettiğim uygulamayı kursaydınız. Stok gapps dediğiniz durumları yapsada bahsettiğim magisk yazılımı ile böyle bir sorun yaşamadım

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Keşke bahsettiğim uygulamayı kursaydınız. Stok gapps dediğiniz durumları yapsada bahsettiğim magisk yazılımı ile böyle bir sorun yaşamadım
Hocam programı kurmak için root gerekiyordu.Root yapincada sistem açılmadı maalesef

yakup4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yakup
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
21
crDroid 9.7 flashladım kurulum yaptım ROM kuruldu cache temizledim vs. reboot yaptım kurdum sistemi baktım Google yok.
Sonra GApps indirmek için girdim pbrb ye flashladım GApps'ı. Reboot yaptım açılmadı baştam recoverye sonra fastboota atıı:(
GApps kuruyorum sistem açılmıyor önce recoverye sonra fastboota atıyor.
Hem ADB ile hem de normal stroge ile yükleme yaptım aynı şey.+
romun ve gappsin linki
gaspps
[
Crdroid gapps core da hata veriyor basic deneyin olmazsa bir üst gapps i kurun

Üst Alt