- Adım
- user
- Cihazım
- xiaomi note 8 p
- Konular
- 27
hoc ordada cozumu yazilmamis yani yardim edecek biri yokmuYardım - Reklamlar
Arkadaşlar oyun oynamak için GameTurbo ya girdimde oyunların altında reklam çıkıyor. Daha önceden böyle bir sorunum yoktu naıl kapatacağımı bulamadım bilen görsel ekledimforum.miuiturkiye.net
Cihazda oyun oynamadığım için işe yarar mı bilmiyorum ama fikir olması açısından bir öneride bulunayım. Cihazınızda özel dns oluşturun ve adrese dns.adguard.com girin reklamların engelleniyor olması lazım.hoc ordada cozumu yazilmamis yani yardim edecek biri yokmu
yok hocam kapattim oyle ayar gelmediGüvenlik uygulamasına gir sağ üstte ayarlar kısmı var oraya gir önerileri kapat ve game turboya gir sağ altta ayarlar kısmına bak bakalım önerilenler seçeneği var mı diye varsa onuda kapat
tesekkur ederim hocam ama ben sandimki reklami bir tikla kapatmak oluyor.Cihazda oyun oynamadığım için işe yarar mı bilmiyorum ama fikir olması açısından bir öneride bulunayım. Cihazınızda özel dns oluşturun ve adrese dns.adguard.com girin reklamların engelleniyor olması lazım.
O bende de oluyor ne zaman o kuş çıksa istemesem bile içimden ona sövesim geliyor her yerde araştrıdkm neyi demediysem bile o kuş bir türlü kapanmıyorOyuna giriyorum game turbo aktifleştirme kısmında bi kuş çıkıyor kapatamıyorum game turboyu açtığım zamanda reklam çıkıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.