Yardım Game Turbo / Oyun İçi Kısayolları Düzenleniyormu ?

• Konbuyu başlatan 1905
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 425

1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkeze Selam Öncelikle , Size Bir Sorum Olacak Bildiğiniz Üzere Game Tubo diye Birşey Var Bunun İçindr İse Oyun İçi Kısayolları Diye Benim Çok Kullandığım Ve Hoşuma Giden Bir Özellik Var Ordan Ek Olarak İki Uygulamayı Kullanabiliyoruz Size Sorum Ordaki Uygulamaları Değiştirebiliyormuyuz Mesela Oyun Oynarken Sadece Whats App Ve Facebook Yerine Bazen Başka Uygulamalara Girmek Zorunda Kalıyorum Bu Uygulamalar Değiştirilebiliyorsa Bilen Yazarsa Sevinirim ( AŞŞAĞIYA ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM YERİN FOTOSUNU KOYDUM )

Ekli dosyalar

• IMG_20201022_010241.jpg
    IMG_20201022_010241.jpg
    277,5 KB · Görüntüleme: 15

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Herkeze Selam Öncelikle , Size Bir Sorum Olacak Bildiğiniz Üzere Game Tubo diye Birşey Var Bunun İçindr İse Oyun İçi Kısayolları Diye Benim Çok Kullandığım Ve Hoşuma Giden Bir Özellik Var Ordan Ek Olarak İki Uygulamayı Kullanabiliyoruz Size Sorum Ordaki Uygulamaları Değiştirebiliyormuyuz Mesela Oyun Oynarken Sadece Whats App Ve Facebook Yerine Bazen Başka Uygulamalara Girmek Zorunda Kalıyorum Bu Uygulamalar Değiştirilebiliyorsa Bilen Yazarsa Sevinirim ( AŞŞAĞIYA ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM YERİN FOTOSUNU KOYDUM )
MIUI 11 de yok maalesef. MIUI 12 de yüklediğiniz bütün uygulamaları açabiliyorsunuz buradan

Oyla:
Üst Alt