İpucu Game Turbo Floating Apps Whatsapp Problemi Ve Çözümü

umutkardas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut
Cihazım
8 pro
Konular
4
This article is written in Turkish. Find a solution by translating it into your language. Game Turbo Floatings Apps Problem Solutions.

Forumda bir kaç arkadaşın bu çözümden muzdarip olduğunu gördüm. Pubg gibi oyunlara girdiğinizde game turbo size oyundan çıkmadan mesajlaşma olanağı sunar. Uygulama çerçeve içerisinde çalışır. Bu olaya floating apps denir. Genellikle çalışmama sorunu şu üçünden kaynaklanır.

1-Geliştiri seçeneklerini açmışsınızdır ve Miui optimizasyonunu devre dışı bırakmışsınızdır.
Çözümü: Ayarlar>ek ayarlar>geliştirici seçenekleri> Miui optimizasyonunu aktif hale getirin.
Eğer ek ayarlardan geliştirici seçenekleri görünmüyorsa sorun burada değildir. Yine de bakmak isterseniz Android geliştirici seçeneği açma yazıp google da arayabilirsiniz.

2- Güvenlik ve Arkaplan ayarları
Whatsapp gibi uygulamaların arkaplanda çalışmasını kısıtlamış olabilirsiniz. Ayarlar>Uygulamalar> Uygulamaları yönet> whatsapp> otomatik başlatmayı aktif hale getirin ve pil tasarrufuna tıklayarak kısıtlama yok seçeneğini seçin.

3- Hala problemi bulamamışsanız Game Turbo Güvenlik programına bağlı çalışır. Ayarlar > Güvenlik > Uygulama verilerini ve güncellemeleri temizleyin. Bildirim ekranında veri kullanım sayacı tekrar çıkarsa soru işaretine tıklayıp gelen panelden sayacı kapatabilirsiniz. Güvenlik uygulaması veri temizliği, kullanımı gibi bir çok özelliğin uygulamasıdır. Haliyle bunlar da sıfırlanır.

4- Son olarak sorun hala çözülmediyse verilerinizi yedekleyin ve fabrika ayarlarına dönün. Bilmediğiniz yerleri kurcalamayın Ve sorunu çözdüyseniz dua edin.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Hocam öncelikle bu saatte emek verdiginiz için elinize sağlık. Benim cihazımda floating apps çalışıyor hatta bazı uygulamalari (youtune gibi) gameturboya ekledim bu özellik için ama bazen açılmıyor gameturbo sekmesi acmak için kaydirdigimda dokunmatik birkac saniyeligine donuyor gameturbo hâlâ stabil değil diye düşündüğüm için üstünde durmuyorum pek nadir oluyor zaten

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
9
Hocam öncelikle bu saatte emek verdiginiz için elinize sağlık. Benim cihazımda floating apps çalışıyor hatta bazı uygulamalari (youtune gibi) gameturboya ekledim bu özellik için ama bazen açılmıyor gameturbo sekmesi acmak için kaydirdigimda dokunmatik birkac saniyeligine donuyor gameturbo hâlâ stabil değil diye düşündüğüm için üstünde durmuyorum pek nadir oluyor zaten
hocam youtube nasıl eklediniz acaba?

Üst Alt