Yardım Galerim neden 33 gb

furkanefe.exe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan Efe
Cihazım
RedmiNote11Epro
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11E Pro (Redmi Note 11 Pro 5G)
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumda galeri uygulaması 33 gb olarak gösteriyor bu fotoğrafların çoğu zaten google fotoğraflarda galeride toplam 177 video 2669 fotoğraf var ki bu fotoğrafların çoğu telefonda bulut şeklinde var yani Google fotoğraflardaki fotoğrafı galeride gösteriyor yani telefonun hafızasında değiller bile bu fotoğraflar çok garip geldi bir çözümü varsa belirtirseniz sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Telefonda senkronizasyon açık ise otomatik olarak google fotoğraflar üzerinden cihaz hafızasına indiriyor olabilir hocam. Dosya yöneticisi üzerinden klasörlerin boyutlarına bakarak hangi dosyaların bu kadar alan kapladığını bulabilirsiniz. Eğer orada anormal birşey görmezseniz galeri uygulamasının verilerini temizleyip tekrar kontrol edebilirsiniz

Oyla:

furkanefe.exe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan Efe
Cihazım
RedmiNote11Epro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda senkronizasyon açık ise otomatik olarak google fotoğraflar üzerinden cihaz hafızasına indiriyor olabilir hocam. Dosya yöneticisi üzerinden klasörlerin boyutlarına bakarak hangi dosyaların bu kadar alan kapladığını bulabilirsiniz. Eğer orada anormal birşey görmezseniz galeri uygulamasının verilerini temizleyip tekrar kontrol edebilirsiniz
Dediğiniz gibi dosya yöneticisinden fotoğraf ve videoları konrol ettiğimde anormal bir durum ile karşılaşmadım. Galeri uygulamasının verilerini temizlersem tüm fotoğraflarlarımı kaybetmez miyim?
Bir de depolama alanı bölümüne giriş yaptığımda görüntüler 1,88gb videoları ise 428mb olarak gözüküyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Galeri uygulamasının güncelleştirmelerini kaldırarak, sadece önbelleği temizle yapın. Verileriniz silinmez.

Oyla:

furkanefe.exe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan Efe
Cihazım
RedmiNote11Epro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galeri uygulamasının güncelleştirmelerini kaldırarak, sadece önbelleği temizle yapın. Verileriniz silinmez.
Dediğiniz gibi yaptım saat 4 gibi ve uygulama 700mb kadar indi sonra baktığımda 1.3gb'a yükseldi ve şimdi 2gb olmuş kendi kendine yükseliyor bunun nedeni ne olabilir

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Galeri uygulamanızın İnternet erişimini kapatabilirsiniz. Sanırım Google fotoğraflardan otomatik indiriyor telefona

Oyla:
Üst Alt