Yardım Galerideki resim ve videoları silince Google fotoğraflardan da siliniyor

4rd4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ben telefonumda yer açmak için Google fotoğraflara galerimdeki herşeyi yedekliyorum ve ardından galeriden siliyorum fakat bu gün bi kac bişey sildigimde Google fotoğraflarda yedeklenmis olarak gözüken video ve fotoğraflar aynı sekilde çöp kutusuna tasinmisti ve her 2 uygulamada ne yaparsam aynı işlemi yapıyor bir türlü yedekledigim şeyleri elimde tutup alan açamıyorum

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Ben telefonumda yer açmak için Google fotoğraflara galerimdeki herşeyi yedekliyorum ve ardından galeriden siliyorum fakat bu gün bi kac bişey sildigimde Google fotoğraflarda yedeklenmis olarak gözüken video ve fotoğraflar aynı sekilde çöp kutusuna tasinmisti ve her 2 uygulamada ne yaparsam aynı işlemi yapıyor bir türlü yedekledigim şeyleri elimde tutup alan açamıyorum
İkisi de benzer görevi görüyor çünkü. Google files uygulamasından fotoğraflar ve videolar kısmından tüm fotoğraf ve videoları silerek veya Google fotoğraflardan profil fotoğrafınıza basıp "yer açın" diyerek yedeklenmiş fotoğrafları cihazından silerek yer açabilirsin.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Google Fotoğraflar uygulamasını açın. Sağ üst kısımdan profil resminize dokunun. Fotoğraflar ayarları > Uygulamalar ve cihazlar >Google Fotoğraflar erişimi'ne dokunun. Cihazdaki varsayılan galeri uygulamasının adına dokunun. Erişimi kaldır'ı seçin.

Oyla:
Üst Alt