- Adım
- Unnamed
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Her bi şey
- Konular
- 4
Kamerayla çektiğiniz fotoğraflar galeride duruyor da açılmıyor mu? O hâlde bu konu tam size göre!
Öncelikle
[1]
Kod:
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet/Galeri
-> Depolama'ya gidip "Önbelleği temizle"yin,
-> Geri gelip "Durmaya zorla"yın,
-> Uygulama İzinleri'ne gelip Kişiler'e erişimine redliyse "İzin ver"in.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[2] Uygulamaları Yönet bölümüne geri gelin ve ekranın sağ üstündeki üst üste üç noktaya dokunup "Tüm uygulamaları göster" deyin.
-> Üstte duran arama çubuğundan "Medya Deposu" (Media Storage) uygulamasını bulup tıklayın,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
-> Depolama'ya gidin "Verileri Temizle, sonra "Tüm verileri temizle" deyip karşınıza çıkacak onay alma-uyarı penceresindeki "Tamam"a basın.
[3] Telefonunuzu yeniden başlatın (reboot).
--------
NOTLAR
--------
- Konu yabancı dilli bir videodan görme suretiyle alıntıdır. Video rehberliğine ihtiyaç hissettirmeyecek şekilde anlatım düzenlenmiştir
- "Tüm uygulamaları göster" seçeneği yoksa karşınızda mevcut güncellemeniz tüm uygulamalarınızı zaten gösteriyordur.
- Telefonunuz açılınca biraz beklemeniz gerekecektir.
Ek: İşbu çözüm yöntemi yalnızca yukarıda belirtilen durum için test edilip başarılı olunmuştur. Görüntülerinizle beraber diğer dosyalarınız da duruyor ancak okunmuyorsa yani
- Dosya mevcut değil veya hasar görmüş durumda"
(File doesn't exist or has been corrupted)
- "Dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hasarlı"
(File format isn't supported or files are corrupted)
şeklinde uyarı veriyorsa, 2018'de ilk patlağını verdiğini öğrendiğimiz bu sorunun çözümü henüz bulunamamıştır:
Yardım - Dosyalarım Kayboldu Bulamadım
İyi forumlar, Redmi Note 8 Pro marka M1906G7G model telefonla oynarken galeriyi açmamla içindeki görüntüler seğirmeye (işlem görürkenki titremeye) başladı, bir dakikaya varmadan bütün görüntüler uçmuştu. Dosya yöneticisinden dosyaları kontrol etmeye çalıştığımda da system haricindeki bütün...