Soru Galeride gizlediğim videolu gizli albümü nasıl bulabilirim?

merkuretrosu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cahit
Cihazım
Mİ 9 SE
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, galeride fotoğrafı gizli albüme atmayı ve albüme giderek aşağı kaydırınca gizli albümün açıldığını biliyorum. Ama videolar için taa dosya yöneticisine gitmem gerekiyor. galeriden gizlediğin video klasörünü açmanın bir yolu var mı? Öte yandan mi cloud denilip duruyor kardeşim nerde bu mi cloud bunun bir uygulaması vs yok mu? google drive my cloud gibi elle tutulabilir bir uygulaması yok mu bunun?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaşlar merhaba, galeride fotoğrafı gizli albüme atmayı ve albüme giderek aşağı kaydırınca gizli albümün açıldığını biliyorum. Ama videolar için taa dosya yöneticisine gitmem gerekiyor. galeriden gizlediğin video klasörünü açmanın bir yolu var mı? Öte yandan mi cloud denilip duruyor kardeşim nerde bu mi cloud bunun bir uygulaması vs yok mu? google drive my cloud gibi elle tutulabilir bir uygulaması yok mu bunun?
Galeri uygulamasına girip sağ üstteki 3 noktaya basarak ayarlara girin ve gizli albümleri göster sekmesini aktif hale getirip dener misiniz acaba?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Gizli birşey kullanmadığım için ilk sorunuza net cevap veremiyorum. Ama resimlerin galeriden, videoların dosya yöneticisinden görüldüğünü duymuştum sanki.
Mi Cloud'a gelecek olursak, ayarlardan Mi Hesabınıza girerseniz göreceksiniz. Ayrıca tarayıcıdan sitesine girerseniz Mi Cloud'a girmiş olacaksınız.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

merkuretrosu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cahit
Cihazım
Mİ 9 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galeri uygulamasına girip sağ üstteki 3 noktaya basarak ayarlara girin ve gizli albümleri göster sekmesini aktif hale getirip dener misiniz acaba?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ona baktım olmuyor.

Oyla:

merkuretrosu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cahit
Cihazım
Mİ 9 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam galeriye girin albümler sekmesine gelin tek parmağınızı telefonun yukarısından aşağısına kadar iyice çekin açılcaktır
Bu söylediğiniz fotoğraflar için geçerli videolar için değil. Video gizleyip galeride görüntülemeye çalışın lutfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gizli birşey kullanmadığım için ilk sorunuza net cevap veremiyorum. Ama resimlerin galeriden, videoların dosya yöneticisinden görüldüğünü duymuştum sanki.
Mi Cloud'a gelecek olursak, ayarlardan Mi Hesabınıza girerseniz göreceksiniz. Ayrıca tarayıcıdan sitesine girerseniz Mi Cloud'a girmiş olacaksınız.

Hocam oraya tıkladıktan sonra İngilizce bir sürü yazı çıkıyor ama tıklanacak bir yer yok. Yani bu bahsettiğiniz yere gidip galerimdeki fotoları görüntüleyemiyorum. Ama tarayıcıdan girince oluyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu söylediğiniz fotoğraflar için geçerli videolar için değil. Video gizleyip galeride görüntülemeye çalışın lutfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oraya tıkladıktan sonra İngilizce bir sürü yazı çıkıyor ama tıklanacak bir yer yok. Yani bu bahsettiğiniz yere gidip galerimdeki fotoları görüntüleyemiyorum. Ama tarayıcıdan girince oluyor.
3.ekrandan sonra otomatik olarak tarayıcı açılıp i.mi.com'da bir sayfaya yönlendiriyor. Orada da aşağıdaki resimde görüldüğü gibi saçma sapan bir yere koymuşlar linki. Bunca adımı yapmak yerine tarayıcıyı açıp i.mi.com yazmak daha kolay.

Oyla:
Üst Alt