Yardım Galeride fotoğraflar çoğalıyor lütfen yardım

bakura597

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mİ 12
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu sıfırlamadan önce bütün fotoğrafları vs yedekledim mi cloud'a ancak sıfırladıktan sonra senkronizasyonu açıp fotoğraflar geri yüklenirken fotoğraflar 2 ye katlanıyor 1000 tane fotom varsa hepsinden 2 şer tane oluyor ve galeride 1000 se 2000 foto gözüküyor bu sorunu nasıl çözeceğim lütfen yardım.

iarknn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
M2101K6G
Konular
1
Mi Galeri'nin güncellemeyle gelen sorunu. Ben ve ailem dahil bir çok kişide olduğundan emin olduğum bir problem. Aslında fotoğraflar klonlanmıyor. Sadece aynı fotoğraf aşırı fazla kez görünüyor. Test ettiğimde tüm klon fotoğrafların dosya yolunun ve isminin aynı olduğunu gördüm. Herhangi bir klon fotoğrafı silersen orjinali de dahil olmak üzere hepsini silmiş olursun. Tavsiyem karışma ve güncelleme ile düzeltilmesini bekle.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Albümler kısmında klasörler çift görünüyorsa birini gizleyin. Böylece fazla fotoğraflar gizlenecektir. Bu çözüm olmuyorsa düzelene kadar farklı bir galeri uygulaması kullanınız.

Oyla:

Sadi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadi
Cihazım
Mi Max /32gb
Konular
26
redmi mi 10s sorun bende de mevcut ve 1 fotoğraftan 30 tane var nerdeyse. Ve 1 ini silince diğerleri desteklenmiyor şeklinde uyarı veriyor çözüm bulan var mı kararlı rom yüklü bende

Oyla:

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
Xiaomi cloud ile alakalı düşünüyorum. bir keresinde telefonumu sıfırlamıştım. telefonu kurdum, kurulumda mi cloud özelliğini kapatmıştım galeriye fotoğrafları aktardım. mi cloud senkronizesini açtığım an galeri 200 400 500 diye çoğaldı, mi clouddan olduğunu düşünüyorum

Oyla:

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
Arkadaşlar bu sorunun bir çözümü yok mu? Eşimde Mi9T var, hem videolar hem de fotoğraflar kendi kendine çoğalıyor. Telefonun hafızasında yer kalmadı neredeyse.

Oyla:
Üst Alt