Yardım Galeri Uygulamasının Aşırı Pil Tüketimi

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar ekran görüntüsünden de görüleceği üzere Galeri uygulaması aşırı şekilde pil tüketimine neden oluyor.

Uygulamanın internet erişimini kısıtladım ancak sistem uygulaması olduğu için pil tasarrufu ayarları bulunmuyor. Bu nedenle "arka plan etkinliklerini kısıtla"şeklinde ayarlama yapamıyorum.

Bu durumu çözebilmek için önerilerinize ihtiyacım bulunmaktadır. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Galeri.jpg
    Galeri.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 10

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Arkadaşlar ekran görüntüsünden de görüleceği üzere Galeri uygulaması aşırı şekilde pil tüketimine neden oluyor.

Uygulamanın internet erişimini kısıtladım ancak sistem uygulaması olduğu için pil tasarrufu ayarları bulunmuyor. Bu nedenle "arka plan etkinliklerini kısıtla"şeklinde ayarlama yapamıyorum.

Bu durumu çözebilmek için önerilerinize ihtiyacım bulunmaktadır. Teşekkür ederim.
Hocam Mi Gallery adlı uygulamayı komple silip yerine daha pil ve kullanıcı dostu Simple Gallery adlı uygulamayı yüklemeni tavsiye ederim. Sistem dosyası nasıl sileyim derseniz eğer bu konudan gerekli yardımı alırsınız. Kafanıza takılan birşey olursa sormaktan çekinmeyin.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9

Ayarlar, pil üstte ayarlara girin uygulama pil tasarrufu seçin sonra üstten üç noktadan sistem uygulamalarını göster seçin. Oradan kısıtlama yapabilirsiniz.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Mi Gallery adlı uygulamayı komple silip yerine daha pil ve kullanıcı dostu Simple Gallery adlı uygulamayı yüklemeni tavsiye ederim. Sistem dosyası nasıl sileyim derseniz eğer bu konudan gerekli yardımı alırsınız. Kafanıza takılan birşey olursa sormaktan çekinmeyin.
teşekkürler hocam,

mi gallery kaldırmak için

pm uninstall --user 0 com.miui.gallery

yazmam gerekecek sanırım.

Gereksiz uygulamaları bu şekilde kaldırdıktan sonra, cihazı fabrika ayarlarına geri yüklediğimde ilk haline gelir mi peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar, pil üstte ayarlara girin uygulama pil tasarrufu seçin sonra üstten üç noktadan sistem uygulamalarını göster seçin. Oradan kısıtlama yapabilirsiniz.
evet hocam dediğiniz gibi yaptım teşekkürler. ama sanırım en iyisi pense34 arkadaşımın dediği gibi uygulamayı tamamen kaldırmak.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
teşekkürler hocam,

Gereksiz uygulamaları bu şekilde kaldırdıktan sonra, cihazı fabrika ayarlarına geri yüklediğimde ilk haline gelir mi peki?

evet hocam dediğiniz gibi yaptım teşekkürler. ama sanırım en iyisi pense34 arkadaşımın dediği gibi uygulamayı tamamen kaldırmak.
Siz bilirsiniz tabi ki.

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
teşekkürler hocam,

pm uninstall -k --user 0 com.miui.gallery komutu ile Gallery uygulamasını kaldırabilirsin.

Fabrika ayarlarına geri döndüğünüz zaman sildiğiniz tüm uygulamalar geri gelir sanki ilk aldığınız gibi.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
pm uninstall -k --user 0 com.miui.gallery komutu ile Gallery uygulamasını kaldırabilirsin.

Fabrika ayarlarına geri döndüğünüz zaman sildiğiniz tüm uygulamalar geri gelir sanki ilk aldığınız gibi.

şeklinde yaparsam verileri yani mevcut resimler de m gider peki hocam?

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10

şeklinde yaparsam verileri yani mevcut resimler de m gider peki hocam?
Hocam -k'yi unutuyorsunuz :)

pm uninstall -k --user 0 com.miui.gallery resimleri silmez hocam sadece uygulama gider.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20