Soru Galeri uygulaması & root & garanti

yasirsamed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasir Samed
Cihazım
Xiaomi Mi 9t
Konular
3
Herkese iyi forumlar. 1 haftalık mi 9t sahibiyim. Merak ettiğim bir kaç soru var. Şöyle ki;
1) Telefonun kendi kamera uygulamasında tüm fotoğrafları görmek için bir ayar ya da işlem var mıdır? Ayarları kurcaladım ama bulamadım. Her klasör için albümler sekmesine geçip "fotoğraflarda görüntüle" işlemi yapıyorum. Özellikle Google kamerada sürekli bu işlemi yapmak zorunda kalıyorum.
2) Cihazım Türkiye Genpa garantili. Magisk ile root atmak istiyorum ancak bu işlem garantiyi bozuyor mu emin olamadım. Uzun zamandır Samsung kullanıyorum ve Knox güvenlik garantiyi anında bozmaya sebep oluyordu. Xiaomi içinde benzer durum var mı?
İlgilenen ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Herkese iyi forumlar. 1 haftalık mi 9t sahibiyim. Merak ettiğim bir kaç soru var. Şöyle ki;
1) Telefonun kendi kamera uygulamasında tüm fotoğrafları görmek için bir ayar ya da işlem var mıdır? Ayarları kurcaladım ama bulamadım. Her klasör için albümler sekmesine geçip "fotoğraflarda görüntüle" işlemi yapıyorum. Özellikle Google kamerada sürekli bu işlemi yapmak zorunda kalıyorum.
2) Cihazım Türkiye Genpa garantili. Magisk ile root atmak istiyorum ancak bu işlem garantiyi bozuyor mu emin olamadım. Uzun zamandır Samsung kullanıyorum ve Knox güvenlik garantiyi anında bozmaya sebep oluyordu. Xiaomi içinde benzer durum var mı?
Hocam evet root atmak garantiyi bozuyor ama rootu geri çekince -ki çok zor değil- garanti devam ediyor diye biliyorum

Oyla:

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25

Birinci Sorunun Cevabını Bilmiyorum Ancak Root Atmak İçin Bootloader Kilidini Açmanız Gerektiği İçin Garanti Dışı Kalıyor

Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Hocam ilk sorununuz için cihazın içerisinde stok olarak gelen google fotoğraflar uygulamasının kullanabilirsiniz ikinci soruya gelirsek cihazı rootlarsanız kesinlikle garanti dışına çıkar ama yaptığınız işlemleri geri getirmek cihazı unroot etmek ve bootloader kilidini kapatmak mümkün.

Oyla:
Üst Alt