Yardım galeri sorunu 9.1

berdushpasha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yvz
Cihazım
mi 5
Konular
1
merhaba,

update sonrası benim galeri biraz karıştı. whatsapp fotoları yine klasör adıyla açılmaya başladı ve bunu önleyemiyorum. whatsupp images_86 gibi. Klasörü silince de tüm fotolar gidiyor.bilgisi olan var mı ?

Merlict

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 4c
Konular
0
Benzer bi durum bende de başladı. Galeri içindeki tüm klasörlerin yüzlerce alt klasörü oluştu.Herhangi bi klasörü silersem orjinal fotoğrafları kaybediyorum.

Ayrıca siliniyor işlemi çok uzun sürüyor.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Dosya yöneticisine girip önce gizli dosyaları göster seçeneğini açmalısın hocam.sonra dosya yöneticinde (.nomedia) dosyasını arat,çıkan sonuçlardan bi tanesini kopyalayıp sdcard/whatsapp/media klasörünün içine yapıştırdın mı tamamdır.ayrıca. nomedia dosyasını galeride görünmesini istemediğin klasörlere yapıştırırsan görünmesini üstemediğin klasörler albümler görünmez

Oyla:

Merlict

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 4c
Konular
0
Dosya yöneticisine girip önce gizli dosyaları göster seçeneğini açmalısın hocam.sonra dosya yöneticinde (.nomedia) dosyasını arat,çıkan sonuçlardan bi tanesini kopyalayıp sdcard/whatsapp/media klasörünün içine yapıştırdın mı tamamdır.ayrıca. nomedia dosyasını galeride görünmesini istemediğin klasörlere yapıştırırsan görünmesini üstemediğin klasörler albümler görünmez

Hocam öncelikle ilgin için teşekkürler

Dediklerini sırasıyla yaptım ama (.nomedia) dosyası bulunamıyor. Anlamı bu dosya olmadığı için mi sürekli alt dosya türetiyor.

Bir de diğer sorunum silme işlemine başladığında 1 fotoğrafı silme işlemi neredeyse 3-5 dk. sürüyor...

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam telde bi milyon tane. nomedia dosyası var,bulamaman imkansız. Gizli klasör dosya göster seçeneğini açtın mı?nomedia dosyası adı üstünde no media,yani media yok demek.hangi klasörün içindeyse o klasördeki medya (resim ses video) göstermez.sdcard/android/data klasörünün içinde altta nomedia dosyası var onu alıp dediğim yere yapıştırabilirsin hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt