- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 14
Bir süredir kendime kullanışlı ve yenilikçi bir galeri uygulaması arıyordum. Ve sanırım buldum
Uygulamanın ilk sürümü sayılabilir ve beklenen birçok özellik maalesef şimdilik yok . Özellikle belirtmeliyim ki çok sade ve kullanışlı arayüzü var .
Standart ve minimalist bir galeri uygulaması olmanın yanı sıra, sadece Google fotoğraflar gibi içeriğe dayalı resimlerinizi etiketleyebilirsiniz. Ancak fark, Curator'ün her şeyi çevrimdışı yapmasıdır. Uygulama sadece bir izin ister: yerel depolama alanınıza erişme.
Ve bence en önemli özelliği fotoğrafları tarayarak kategorilere ayırması ve bunun için birşey yapmanıza gerek yok kendisi başarılı bir şekilde ayırma işlemi yapıyor .
Uygulamanın ilk sürümü sayılabilir ve beklenen birçok özellik maalesef şimdilik yok . Özellikle belirtmeliyim ki çok sade ve kullanışlı arayüzü var .Standart ve minimalist bir galeri uygulaması olmanın yanı sıra, sadece Google fotoğraflar gibi içeriğe dayalı resimlerinizi etiketleyebilirsiniz. Ancak fark, Curator'ün her şeyi çevrimdışı yapmasıdır. Uygulama sadece bir izin ister: yerel depolama alanınıza erişme.
Ve bence en önemli özelliği fotoğrafları tarayarak kategorilere ayırması ve bunun için birşey yapmanıza gerek yok kendisi başarılı bir şekilde ayırma işlemi yapıyor .
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: