Yardım Galeri 214 gb gözüküyor

canaltiok38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Resmi note 10 p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.8
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar Forum'da yeniyim umarım doğru yere başlık açmışımdır

Xiaomi redmi Note 10 Pro telefonumda galerim 214 GB gözüküyor ve hafızamı dolduruyor başka bir sayfada galeri'nin güncellemelerini kaldırırsam sorun çözüleceğini okumuştum yaptım ama olmadı Yardım edebilecek var mı

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Merhaba arkadaşlar Forum'da yeniyim umarım doğru yere başlık açmışımdır

Xiaomi redmi Note 10 Pro telefonumda galerim 214 GB gözüküyor ve hafızamı dolduruyor başka bir sayfada galeri'nin güncellemelerini kaldırırsam sorun çözüleceğini okumuştum yaptım ama olmadı Yardım edebilecek var mı
O cihazda okadar depolama alanımı var. Verileri temizlemeyi denedinizmi ama fotograflar ve videolar gidecektir.

Oyla:

canaltiok38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Resmi note 10 p
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O cihazda okadar depolama alanımı var. Verileri temizlemeyi denedinizmi ama fotograflar ve videolar gidecektir.
Fotoğrafların gitmemesi üzerine bir çözüm yolu arıyorum doğal olarak, fotoğraflarımın çoğunu silmeme rağmen galerim nasıl bu kadar büyük bir yer kaplayabilir anlayamadım

Oyla:

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Fotoğrafların gitmemesi üzerine bir çözüm yolu arıyorum doğal olarak, fotoğraflarımın çoğunu silmeme rağmen galerim nasıl bu kadar büyük bir yer kaplayabilir anlayamadım
Cihaz kaç gb model? Galeriden Diğer klasörlere girin galeride orda garip garip fotograflar vb. Olabiliyor indirdiğiniz uygulamalardan gelen.

Oyla:

canaltiok38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Resmi note 10 p
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz kaç gb model? Galeriden Diğer klasörlere girin galeride orda garip garip fotograflar vb. Olabiliyor indirdiğiniz uygulamalardan gelen.
Cihaz 256 GB diğer klasörlerde çok fazla fotoğraf yok En fazla 40 50 tane bir yazılım hatası olabilir mi acaba chat gpt'ye sordum yazılım hatası dedi Ama dediği çözümleri uygulamadım cihaz 256 GB Galeri 214 GB yer kaplayınca telefonumun hafızası durmadan doluyor

Oyla:

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Cihaz 256 GB diğer klasörlerde çok fazla fotoğraf yok En fazla 40 50 tane bir yazılım hatası olabilir mi acaba chat gpt'ye sordum yazılım hatası dedi Ama dediği çözümleri uygulamadım cihaz 256 GB Galeri 214 GB yer kaplayınca telefonumun hafızası durmadan doluyor
Bilgisiyara fotoğrafları yedekle verileri temizle donra.

Oyla:
Üst Alt