Galaxy s4 i9500 sıfırdan miui rom kurulumu

Jericho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Dostlar ben şuan stock rom yani touchwiz kullanıyorum. Ama cihazım rootlu. Custom rom hakkında bişeyler okudum vs ama daha önce hiç yüklemedim veya bununla ilgili işlem yapmadım. Bana açıkca anlatarak yardımcı olursanız sevinirim.

1) Şuan cihazdaki android sürümüm 4.4.2 buna uygun miui rom var mı yada varsa en günceli hangisidir?

2) Miui rom da türkçe dil seçeneği mevcut mu?

Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürler.

kikirim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
I9500
Konular
1
Cvp: Galaxy s4 i9500 sıfırdan miui rom kurulumu

Jericho pid=4893 dateline=1404572833' Alıntı:
Dostlar ben şuan stock rom yani touchwiz kullanıyorum. Ama cihazım rootlu. Custom rom hakkında bişeyler okudum vs ama daha önce hiç yüklemedim veya bununla ilgili işlem yapmadım. Bana açıkca anlatarak yardımcı olursanız sevinirim.

1) Şuan cihazdaki android sürümüm 4.4.2 buna uygun miui rom var mı yada varsa en günceli hangisidir?

1: Cihazın android rom 4.4.2 olması bir ifade etmez. <sonuçta >Custom Rom yüklenecek....
2: Miui rom'da Türkçe dil desteği vardır. Bazı Miui Rom'larda Türkçe dil desteği yok.

Galaxy S4 I9500 cihazlara nasıl Miui rom yüklemesi yapılacağı veya Miui Türkçe dil destekli olan rom kurulumunu burada ayrıntılarıyla anlatacağım. Biraz daha sabır diliyorum....

pisicopat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Cvp: Galaxy s4 i9500 sıfırdan miui rom kurulumu

Jericho pid=4893 dateline=1404572833' Alıntı:

1)Şu anda en güncel Miui Sürümü 4.10.10(Multi Language)

2)Samsung galaxy s4 i9500 cihazları için Türkçe Dil Desteği olan Miui 4.10.10 Multi-Language Romu var.

Üst Alt